Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate.

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate. | Antena 1

A fost o săptămână interesantă pentru concurenții de la Mireasa sezon 7. Cătălina și Vlad s-au apropiat mai mult și fata a tot așteptat un semn din partea familiei. Acesta nu a întârziat să apară: sora fetei îl vede pe Vlad ca pe un prieten bun pentru Cătălina, nu ca un viitor soț.

Cum a fost această săptămână pentru toți concurenții de la Mireasa sezon 7

Mihai și Hatice au încercat să se apropie, dar nehotărârea băiatului a făcut-o pe concurentă să afirme că nu mai înțelege ce vrea de la ea.

Deși au existat atingeri, îmbrățișări și chiar pupici timizi pe obraz, Mihai consideră că trecutul lui Hatice este o piedică. El a afirmat că este atras de concurentă, însă creierul îi dictează să se îndepărteze. Ba mai mult, el a afirmat că sunt într-o cunoaștere, dar că nu vor forma un cuplu, lucru care pare să o amețească de-a binelea pe Hatice.

Mama lui Mihai, prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii, nu a dorit să se pronunțe în cazul lor, dar Radu, prietenul cel mai bun al lui Mihai, spune că nu vor avea o relație de durată. El o consideră potrivită pe Cătălina pentru amicul său.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Hatice, supărată din cauza afirmațiilor lui Mihai. ”I-am dat nas”, spunea băiatul

Andreea și Ionuț se scaldă și ei în ape nu tocmai limpezi. El s-a arătat foarte sigur să o descopere, dar Andreea susține că e sufocată de acțiunile lui. De aceea, s-a îndepărtat și Ionuț a aflat abia în live că Andreea nu mai dorește să îl cunoască.

În ciuda acestui fapt, a fost geloasă pentru că Daiana l-a ales pe Ionuț pentru un date și a verbalizat acest lucru. Curând, după ce și-a revăzut părinții și aceștia au certat-o pentru apropierile de Alex, Andreea a fost mai deschisă față de Ionuț.

Deși sunt într-o cunoaștere, Simona a recunoscut că nu e atrasă de Andrei. De cealaltă parte, băiatul a spus că nu va renunța, dar nici nu va fi un capăt de lume dacă nu se va concretiza nimic. În plus, Andrei a afirmat, într-o discuție cu băieții, că e atras fizic și de Denisa, Hatice.

Dani și Denisa și-au dat o șansă și au avut chiar și un date. Cei doi susțin că se bucură de compania celuilalt. În această săptămână, deși abia se cunosc, Denisa s-a arătat geloasă de două ori. Prima dată când doamna Loredana a primit o scrisoare de afară, în care băiatul era încurajat să se îndrepte spre Carmina. Atunci, Denisa a luat atitudine și i-a trimis un bilețel lui Dani. Ulterior, ea a fost deranjată că Dani s-a uitat la Daiana, noua concurentă.

Daiana, fata care a intrat recent în casa Mireasa, a fost primită nu tocmai bine de fetele care au luat-o la întrebări. Deși ele au insistat serios, Daiana nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Ulterior, ea a afirmat că e atrasă de Mihai, dar doar fizic.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Răsturnare de situație. Irina i-a mărturisit Cătălinei pe cine place din casă

Cum arată clasamentul Mireasa din 10 februarie 2023

Telespectatorii și-au ales favoriții și Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa sezon 7, a anunțat protejații publicului.

Iată cine sunt Mama Săptămânii, Băiatul Săptămânii și Fata Săptămânii:

Mama Săptămânii este doamna Loredana, care a mulțumit din suflet pentru voturi.

TOP 3 FETE

1. Sabrina

2. Hatice

3. Cătălina

Pentru că Hatice are imunitate, Simona Gherghe a mers să o anunțe că nu mai este eliminată.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Vlad

2. Mihai

3. Dima

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Hatice și Carmina. Cine pleacă... Mireasa sezon 6. Cosmin, mesaj cu subînțeles pe internet. Cum a răspuns la un comentariu în care Miruna era numită ”om f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x