Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Hatice, supărată din cauza afirmațiilor lui Mihai. ”I-am dat nas”, spunea băiatul

Mama lui Mihai nu o place pe Hatice. A spus-o în timp ce vorbea cu fiul său, pe care îl ruga să nu se mai contrazică prin fapte.

mihai si carmina de la mireasa sezon 7 Galerie
Mama lui Mihai nu o place pe Hatice. A spus-o în timp ce vorbea cu fiul său, pe care îl ruga să nu se mai contrazică prin fapte. | Antena 1

Hatice a fost foarte dezamăgită de cuvintele lui Mihai. Aceasta a fost clară, după ce i-a găsit scuze pentru declarațiile controversate.

Hatice, supărată din cauza afirmațiilor lui Mihai. ”I-am dat nas”, spunea băiatul

Mama lui Mihai i-a mărturisit că nu o place pe Hatice și l-a îndemnat să nu se mai contrazică prin gesturile față de Hatice.

Băiatul se acuză că a dat curs jocului și că "i-a dat nas": ”Dacă era afară, mai mult de o aventură nu ar fi fost între noi”.

”A demonstrat că este ce gândește, e ok.”, a spus Hatice după ce a auzit declarațiile băiatului pe care îl place. Mihai a afirmat că nu se simțea bine în interacțiunile cu Hatice. ”A fost vina mea, îmi cer eu scuze.”, a zis el.

În material, Mihai afirma că ”i-a dat nas lui Hatice”, la fel cum îi spusese și prietenul lui. Iar mama, deși în emisiune nu a vrut să se pronunțe, i-a zis tânărului că nu o place pe concurentă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Răsturnare de situație. Irina i-a mărturisit Cătălinei pe cine place din casă... Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Hatice și Carmina. Cine pleacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x