Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Răsturnare de situație. Irina i-a mărturisit Cătălinei pe cine place din casă

Într-o discuție sinceră cu Cătălina, Irina i-a mărturisit că-l place pe Alex. Daiana i-a transmis tinerei că a observat o energie altfel între cei doi.

alex si irina de la mireasa sezon 7 Galerie
Într-o discuție sinceră cu Cătălina, Irina i-a mărturisit că-l place pe Alex. Daiana i-a transmis tinerei că a observat o energie altfel între cei doi. | Antena 1

Încă de la începutul competiției, Irina și-a arătat interesul pentru Andrei. Ulterior, ea a afirmat că-l place și pe Alex, dar la scurt timp a zis că a făcut-o doar pentru a îi stârni gelozia lui Andrei.

La party, însă, s-a apropiat de Bogdan, cel cu care începuse o cunoaștere. Însă băiatul părea că nu o înțelege și era dat în spate de faptul că Irina enumerase prea mulți tineri care îi treziseră interesul.

Acum, la o săptămână după ce Bogdan a fost eliminat, Irina mărturisește că îl place pe Alex. Surprinzător, deși au avut multe conflicte, el s-a arătat încântat și chiar a pronunțat cuvântul ”cunoaștere”.

Citește și: Mireasa sezon 7. Mihai și-a revăzut mama și prietenul cel mai bun. Ce crede mama despre Hatice

Irina îl place pe Alex de la Mireasa sezon 7

Alex a fost surpins să audă mărturisirile Irinei și e dispus să înceapă o cunoaștere, deși în urmă cu câteva zile părerea lui despre fată nu era una foarte bună.

”Mă bucur să aud ceea ce gândește ea despre mine. Oarecum a verbalizat către Cătălina. Nu sunt destul de mirat, adică cu trei de semnul exclamării, dar e un început bun. Un început de cunoaștere.”, a afirmat Alex.

”Am avut doar un dialog.”, a zis și Irina. Alex spune că vrea să vorbească, ”să aflăm chestii, să o dăm înainte”. Irina, explicând de ce simte că trece viața pe lângă ea: ”Se deschid ușile, stau câte doi, nu mai e loc”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Mihai și-a revăzut mama și prietenul cel mai bun. Ce crede mama despre Hatice... Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Hatice, supărată din cauza afirmațiilor lui Mihai. ”I-am dat nas”, spunea băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x