Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 mai 2023. Sabrina a plâns în hohote, iar mama sa a dorit să-i vorbească. Ce i-a amintit femeia fiicei

Sabrina și Dima și Andrei și Simona sunt în cursa de eliminare până în Gala Mireasa de pe 19 mai. După ce a aflat vestea, Sabrina a spus că își dorește plecare și a început să plângă, îngrijorată de ideea că alți concurenți le-ar putea spune susținătorilor lor să nu-i trimită acasă.  

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
După ce Sabrina a plâns în hohote, spunând că dorește să plece din casa Mireasa, mama ei a dorit să-i amintească ce voia înainte de a intra în competiție  | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 10 mai 2023 au fost difuzate imagini cu Sabrina și Dima, după ce au intrat în cursa de eliminare.

„Eu vreau să plecăm!”, a spus Sabrina printre lacrimi, îngrijorată de ideea că alți concurenți ar putea spune la camera de AntenaPLAY că îi susțin pe ea și pe dima să rămână în competiția Mireasa.

„Nu vreau ca nimeni din casă să-și roage susținătorii ca noi să rămânem în casă”, le-a spus Dima colegilor. „Oameni buni, nu mai ducem psihic!”, a mai zis Dima.

Ultorior, Dima și Sabrina au rugat-o pe Maria să își roage susținătorii să-i trimită acasă:

„Vreau ca tu să te gândești la starea noastră de sănătate și să-ți rogi susținătorii să ne voteze să plecăm”, a spus Maria.

„Eu nu sunt genul de persoană care să mintă, chiar dacă îmi doream să plec acasă. Dar uite că pot să fiu și sinceră și să plec și acasă”, a spus Sabrina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 aprilie 2023. Mama Sabrinei i-a făcut o vizită fiicei. Cum au reacționat tânăra și Dima

După ce Sabrina a plâns în hohote, spunând că dorește să plece din casa Mireasa, mama ei a dorit să-i amintească ce voia înainte de a intra în competiție

După ce și-a văzut fiica plângând, mama Sabrinei a dorit să discute cu fata. Mama Sabrinei i-a amintit tinerei că înainte să intre în competiție, ea îți dorea să ajungă până în finala Mireasa.

„Când tu ai plecat de acasă ai spus așa: „Mama, dacă o să-mi găsesc pe cineva, vreau ca voi să ne fiți alături în finală!”, a spus mama Sabrinei.

„E greu, e foarte greu. Sunt momente în care nu mai poți”, a spus fata.

„Știu că tu ți-ai dorit să fii în Finală la brațul acestui bărbat. Eu știu că mi-ai zis că vrei acea fotografie de Finală cu Dima și cu familia, și știu că încă îți dorești și de-asta ai plâns”, a spus mama Sabrinei.

„Am plâns pentru că eu chiar mi-am dorit acasă”, a spus fata.

„Vreau să te gândești bine, nu vreau să te văd bolnavă, dar nici dezamăgită pentru că știu că ai zis că dacă treci de 4 luni, nu te mai doboară nimic”, a spus mama Sabriei.

Sabrina a mers apoi la Dima să-i spună despre conversația cu mama ei:

„Mi-a zis că sunt foarte mulți oameni care și-au dorit să ne vadă în Finală”, i-a spus Sabrina iubitului ei.

„Tu mie mi-ai demonstrat că ești o luptătoare, dar fiecare om are o limită”, i-a spus Dima Sabrinei.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Răspunsul Mirunei, după ce Sabrina a spus că a vorbit cu ea înainte de a intra în casa Mireasa și a șters conversația... Mireasa sezon 7, 10 mai 2023. Simona și Andrei nu mai vor să plece acasă. Cum au explicat schimbarea de atitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x