Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Iuliana a spus că a fost speriată de gesturile de afecțiune venite din partea lui Roberto

Iuliana a mărturisit că a fost speriată de multitudinea de gesturi de afecțiune primită de la Roberto la petrecerea Mireasa.

Colaj cu Roberto și Iuliana la Mireasa Galerie
Iuliana a declarat că gesturile de afecțiune ale lui Roberto au dat-o cu un pas înapoi | Antena 1

Așa cum a spus bunica Livia, Roberto a recurs la „obiceiurile” sale afectuoase în cunoaștera cu Iuliana. La petrecere, Roberto a îmbrățișat-ope fată, a pupat-o pe spate și nu a păstrat distanța când ea i-a spus că nu poate respira.

Doamna Livia și-a sfătutit nepotul să nu mai fie atât de „insistent”:„Nu mai fi așa sufocant! Așa pierzi fetele”, i-a spus doamna Livia lui Roberto.

Citește și: Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Irina i-a povestit lui Antonio că se afla în top când a fost într-o cunoaștere cu Andrei

Iuliana, speriată de afecțiunea debordantă a lui Roberto. Ce a spus concurenta Mireasa

Iuliana avea o discuție cu Zain și Giulia, cărora le-a mărturisit că această afecțiune a cam speriat-o.

„Îmi oferea pre multă afecțiune și m-a speriat mai mult, cred. M-a făcut să dau un pas în spate”, a spus Iuliana.

„Fac și fără voie. Așa sunt și cu mama acasă”, a spus Roberto.

Iuliana a spus că nu vrea să ia o decizie în privința cunoașterii, pentru că vrea să îl cunoască pe Roberto în acceași măsură în care ar vrea să pună punct.

„N-aș vrea să iau momentan nicio decizie în privința cunoașterii. Nu vreau să se simtă constrâns de ideea de a-i spune eu cum să acționeze, pentru că n-ar mai fi el însuși”, a spus Iuliana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Irina i-a povestit lui Antonio că se afla în top când a fost într-o cunoaștere cu Andr... Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Sabrina și Dima, discuții despre scrisorile de la susținători. Ce sfaturi au primit ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x