Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat task-ul ouălor de Paște. Care a fost premiul special: „Este o amuletă”

Doi băieți au câștigat două premii importante, în urma task-ului ouălor de Paște de la Mireasa. Unul a găsit cele mai multe ouă colorate și unul a găsit „oul de aur”

Colaj cu concurenții Miresa Galerie
Băieții au participat la task-ul ouălor de Paște de la Mireasa | Antena 1

Băieții de la Mireasa au plecat în căutarea ouălor de paște, ascunse în pădure. Tinerii au găsit ouă colorate, urmând indiciile-ghicitori care se aflau la tot pasul.

La prima tunră au participat Mihai, Vlad, Andrei și Roberto.„Unele indicii erau mură în gură, dar altele te făceau să cauți mult”, a povestit Roberto, care a fost declarat câștigătorul primei runde. Tânărul a găsit 3 ouă colorate, Mihai și Andrei câte 2, iar Vlad 1 ou.

Dani, Zain, Dima și Antonio au participat la cea de-a doua rundă de căutat ouă. Dima a câștigat runda a doua, găsind 4 ouă. Pentru că Dima a adunat cele mai multe ouă colorate, el a câștigat premiul mic.

Toți băieții au mai avut o șansă să câștige. Concurenții au plecat în căutarea oului de aur, care nu a avut indicii. Zain a fost câștigătorul care a găsit oul cel mare.

Ce premii au câștigat Zain și Dima, după task-ul ouălor de Paște de la Mireasa

„Premiul câștigat de Dima: Rapid- FCSB pe stadion Giulești. Ăsta e premiul vostru”, i-a spus Simona Gherghe lui Dima, care a fost foarte încântat când a aflat că va merge pe stadion cu Sabrina.

„Premiul lui Zain e cel mai mare premiu de până acum în competiție - amuletă. O amuletă pe care tu o vei putea să o folosești să te salvezi. Poți să salvezi pe cine vrei tu sau să te salvezi de la eliminare”, i-a spus Simona Gherghe lui Zain.

Așadar, Zain are o amuletă cu care va putea salva pe cineva de la eliminare.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Zain și Giulia au avut o cină romantică, însă băiatul a părut foarte supărat a doua zi

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Zain și Giulia au avut o cină romantică, însă băiatul a părut foarte supărat a doua zi... Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Roberto, cu gândul la Denisa. Fosta concurentă a intrat în direct pentru a-i da un sfa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x