Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Andreea și Ionuț au avut parte de clipe tensionate, după ce băiatul i-a reproșat concurentei Mireasa că nu are sentimente la fel de puternice ca el.

Colaj cu Andreea și Ionuț, în casa Mireasa Galerie
Ionuț de la Mireasa, supărat că Andreea nu este la fel de implicată | Antena 1

Andreea a mers să-l întrebe pe Ionuț de ce e supărat, iar băiatul i-a răspuns că nu are nimic. Fata s-a depărtat apoi de iubitul ei, fapt care l-a nemulțumit pe băiat, pentru că și-a dorit ca fata să fie mai implicată.

„Asta e chestia că te dai bătută!”, a spus Ionuț.

„Și vrei să te forțez să-mi spui ce ai? Termină cu testele astea! Mai bine ai profita de timpul pe care îl avem”, a spus Andreea.

„Voi cere să plec. Să mă voteze să ies”, a spus băiatul.

„Ce vrei să fac? Să sar pe aici să zburd. Că el nu vede nimic din partea mea. Nici eu nu-l înțeleg pe el”, a spus fata.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Andreea și Ionuț au declarat că formeză un cuplu, după ce s-au sărutat. Ce sfat au primit

Ce a spus doamna Ana despre Ionuț și Andreea în emisia live de Mireasa

Ulterior, Ionuț a aflat că Andreea nu este îndrăgostită de el, ci deocamdată simte doar o atracție.

„Nu sunt sentimentele la fel de puternice. Tu mă placi sau ești îndrăgostită?”, a întrebat Ionuț.

„Nu am zis că sunt îndrăgostită”, a răspuns fata.

În emisia live Simona Gherghe i-a sfătuit să nu stea într-o relație dacă ei nu simt să facă acest lucru.

„Vreau să plec acasă pentru că nu înțeleg sentimentele astea”, a spus Ionuț.

„Crezi că dacă n-a apărut îndrăgosteala o să apară peste o săptămână? Dacă nu e din prima, nu e! Poate pare dur, dar nu pot să vă mint!, i-a spus Simona Gherghe Andreei.

„Eu zis că o să fie bine pe parcurs”, a răspuns Andreea.

„Eu m-am mirat când am înțeles că s-au declarat un cuplu, pentru că nu-i văd. Pe ei de 3 săptămâni numai așa îi văd”, a spus la rândul ei domana Ana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Ce a făcut Gabriela de Valentine's Day, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Valentin... Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Cum a explicat Dani faptul că a ales-o pe Denisa, după întâlnirea cu Daiana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x