Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Irina a primit un cadou de la Bogdan. Cum a reacționat Alex: „Spune clar și răspicat”

De Valentine's Day Irina a primit un trandafir de la Bogdan, iar Alex a fost deranjat când fata i-a mărturisit că a plâns trei zile după plecarea acestuia din casa Mireasa.

Colaj cu Alex, Irina și Bogdan Galerie
Irina de la Mireasa a primit un cadou din partea lui Bogdan, dar Alex se arată deranjat doar de ceea ce a menționat Irina pe parcursul discuției, faptul că a plâns trei zile după ieșirea lui Bogdan. | Antena 1

Mai întâi, Irina a primit scrisoare de la o susținătoare, unde aceasta vorbea despre faptul că tânăra pare cu gândul la un alt băiat. Ulterior, concurenta Mireasa a primit un trandafir de la Bogdan: „De la Bogdan am primit un trandafir și a zis că atunci când ultima petală va cădea, voi înceta să mă gândesc la tine”.

Alex a spus că nu a fost deranjat de gestul lui Bogdan, cât a fost de cuvintele Irinei, care i-a amintit iubitului ei că i-a părut rău când a aflat despre eliminarea lui Bogdan din competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Mihai a declarat că este îndrăgostit de Hatice. Ce l-a făcut să-și schimbe atitudinea

Irina a primit un cadou din partea lui Bogdan, fost concurent Mireasa

„Mi se pare că se dă atenție unde nu trebuie să se dea atenție. Ți-am spus: vrei să intre? Spune clar și răspicat!”, a spus Alex vizibil deranjat.

„De ce ai reacțiile astea?”, a întrebat Irina.

„Nu e vorba de gelozie. Mi-ai spus că ai plâns trei zile. Vrei să-ți zic și eu de fosta mea? M-a deranjat ce ai scos tu pe gură, nu gestul lui”, a spus iubitul Irinei.

„Nu ți-e frică să mă pierzi pe mine?”, a întrebat fata.

„Momentan nu. Eu știu ce vreau. Dacă vrei îți dau timp să te gândești!”, a răspuns Alex.

„Ai spus că faptele contează. Eu stau cu tine pe canapea, te îmbrățișez și te sărut”, a răspuns Irina.

În emisia live de Mireasa de pe 15 februarie 2023, Irina și Alex au apărut de mână. Irina a anunțat că nu-l va chema pe Bogdan în casa Mireasa.

„M-a deranjat ea că a spus că a plâns 3 zile”, a spus Alex.

„Nu-l chem pe Bogdan înapoi”, a spus Irina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Mihai a declarat că este îndrăgostit de Hatice. Ce l-a făcut să-și schimbe atitudine... Mireasa, sezon 7. Denisa, în lacrimi la auzul surorii sale. Ce i-a spus tânăra concurentei, după situația creată între e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x