Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Mama lui Hatice a venit în platou, după ce concurenta a primit o veste foarte proastă

Mama lui Hatice a venit în platoul Mireasa pe 15 martie 2023. Venirea doamnei Raisa a venit în contextul în care concurenta a avut o zi plină de lacrimi, după ce a aflat că Joy, cățelul ei, are probleme de sănătate. 

Colaj cu hatice și mama ei Galerie
Mama lui Hatice a venit în platoul Mieasa | Antena 1

Doamna Raisa i-a îmbrățișat pe Hatice și pe Mihai, spunând: „Ce copii frumoși și fără minte”. Mama lui Hatice a certat-o puțin pe concurentă și i-a cerut scuze lui Antonio, pentru cuvintele dure pe care fiica ei i le-a adresat.

„Nu-mi place cum se comportă. Când zic și eu că e mai bine… hop. E ca potopul. Nu cu mine seamănă așa vulcanică. Sfătuiesc mamele să stea lângă copii și când greșesc. Acum am văzut-o mai diferită cu Mihăiță”, a spus doamna Raisa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Conflict de proporții între Antonio și Mihai: „Ești un nimeni”. Ce s-a întâmplat la petrecere

Hatice, în lacrimi după ce a aflat o veste extrem de proastă de la mama sa. Doamna Raisa a venit la Mireasa

„Mamei tale vreau să-i cer scuze în locul fetei mele”, i-a spus doamna Raisa lui Antonio.

Ieri Hatice primea o veste neașteptată de la mama sa. Joy, cățelul ei, are probleme de sănătate.

„Joy e cu inima. E și bătrânel. Cum tușește el e într-o fază mai proastă. E bolnavior. I-am dat o grămadă de tratament!”, a anunțat-o doamna Raisa pe Hatice.

Mama fetei a rugat-o să nu mai intre în conflicte și să fie mai calmă.

În platou a intrat și cățelul lui Hatice, iar fata a fost foarte emoționată, gândidu-se că nu știe dacă poate suporta pierderea animăluțului care i-a fost alături 12 ani.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citște și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Cum s-au pozat Denisa și Bogdan după ce au fost eliminați... Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Giulia a avut probleme medicale, iar Roberto i-a fost alături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x