Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Simona Gherghe, anunț important! Un concurent de origine arabă va intra în casă

Un nou băiat va intra în casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat pe 15 martie 2023 că băiatul de origine arabă va intra mâine, pe 16 martie.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Un concurent de origine arabă intră în casa Mireasa | Antena 1

Simona Gherghe a promis încă de la începutul emisiei de pe 15 martie 2023 o veste importantă. La finalul emisiei Mireasa de pe 15 martie 2023 prezentatoarea Mireasa a dat mult așteptatul anunț: un nou concurent intră mâine în casă.

Noul concurent are o înălțime 1,81 și provine dintr-o familie de profesori. A copilărit alături de fratele și cele 2 surori. A venit în România cu viză de învățământ și își dorește să-și găsească aici sufletul pereche alături de care să aibă un băiat și o fată.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Maria, moment emoționant în direct. Fiul său i-a făcut o surpriză de ziua ei

Un nou concurent intră în casa Mireasa pe 16 martie 2023

„Povestea lui seamănă cu povestea lui Blaze. Așa a venit și băiatul care se pregătește să intre în casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe.

Noul concurent care se pregătește să intre în casa Mireasa s-a născut în Irak și este în România de aproape 3 ani. Tânărul consideră că este pregătit să-și întemeieze o familie la noi în țară.

Tânărul a intrat prin apel video și a spus că își dorește ca partenera lui să aibă sufletul „alb și curat”.

Giulia a întrebat câți ani are, iar el a spus 50-23. Tânărul de 27 de ani a spus că este prietenos și că știe să gătească.

„Mâine o să fie o zi emoționantă pentru tine! Te așteptăm în casa Mireasa”, i-a spus Simona Gherghe tânărului care în timpul apelului video a avut fața acoperită, pentru a nu strica surpriza de mâine.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Giulia a avut probleme medicale, iar Roberto i-a fost alături

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: ĂMireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Maria, moment emoționant în direct. Fiul său i-a făcut o surpriză de ziua ei... Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Irina, moment de vulnerabilitate. De ce a vorbit despre fosta relație: „Am obosit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x