Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Alex și Irina s-au despărțit, iar fata l-a chemat în casă pe Bogdan: „Nu mai suntem un cuplu”

În emisia live de Mireasa de pe 16 februarie 2023 Alex și Irina au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit după o discuție dură despre Bogdan. Toate concurentlee l-au chemat în casă pe Bogdan.

Colaj cu irina și Alex Galerie
Irina își dorește ca Bogdan să se întoarcă în competiția Mireasa | Antena 1

„Nu mai suntem un cuplu”, au spus Irina și Alex în emisia live de pe 16 februarie 2023 de Mireasa. Cei doi au format un cuplu la petrecere de sâmbătă seara, însă totul a durat doar 4 zile. Alex s-a arătat foarte dranjat pentru că Irina a mărturisit că se mai gândește la Bogdan și pe un ton agresiv, așa cum l-a catalogat Simona Gherghe, i-a cerut fetei s-l cheme în casă pe fostul concurent al sezonului 7.

În emsia live de Mireasa mama lui Alex a avut o intervenție telefonică.

„Ești puternic. Să fii așa și până acum. Irina este o fată frumoasă. E cam aiurea. Azi e cu Alex, mâine cu Bogdan, dar nu o să o pun la zid. Alex, tu trebuie să fii puternic și să mergi înainte”, a spus mama lui Alex, care i-a adresat fetei o întrebare: „Ți-ar fi plăcut să-ți facă cineva ție așa ceva?”

„Nu mi-ar fi plăcut”, a răspusn Irina care a fost întreruptă de Alex. „Ai grijă de tine și nu-ți mai face griji”, i-a spus băiatul mamei sale.

În seara precedentă Irina a încercat să aibă un dialog cu Alex.

„Tu simți că nu se leagă nimic între noi”, i-a spus Irina lui Alex.

„Da, cheamă-l pe Bogdan și lasă talentele cu mine că nu merg!”, a insistat Alex.

Ulterior, Alex i-a aruncat cuvinte grele Irinei, de față cu ceilalți concurenți.

„Cheamă-l pe Bogdan și faceți circ. Am avut femei ca tine. Nu mai zâmbi ironic. Știu că îți place să mă enervezi. Vezi că e urât la o femeie să aleagă între 2”

„Ești foarte penibil acum”, i-a răspuns Irina.

Irina a mers în fața amerei și a lansat o invitație pentru Bogdan:

„Bogdan, mi se zbate inima acum. M-a mustrat conștiința și m-am gândit la tine imediat după sărutul de la petrecere. Eu vreau să te întorci în casă. M-a mințit pe mine și mă bucur că tu nu ai renunțat. Eu abia aștept să te revăd”

În emisia live Irina a spus ce ar fi vrut să-i spună lui Alex în seara precedentă, dar acesta nu a lăsat-o”.

„Am vrut să mă axez pe calitățile lui Alex, dar esența lui e ceva ce mie nu-mi place. Am încercat și îmi pare rău că a ieșit așa. Nu pot să-mi explic de ce am format un cuplu cu el”, a spus fata.

„Vreau doar să-mi cer scuze și să închei capitolul Irina. Am fost fals cu falsitatea”, a conchis Alex.

Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază s-au filmat Petrică și Ela, după ce tânăra a pierdut sarcina. Cum se simte acum... Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Ionuț și Andreea s-au despărțit în direct: „Îmi doresc să fie fericită”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x