Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Andrei Macovei. Tânărul este antreprenor. Ce spune despre partenera ideală

Andrei Macovei este unul dintre concurneții sezonului 7 Mireasa. Tânărul de 29 de ani este pregătit de însurătoare.

Colaj cu Andrei Galerie
Andrei Macovei este concurent în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Andrei Macovei de la Mireasa, sezon 7 are 29 de ani, este din Iași, are 60 de kilograme și înălțimea de 1,77 m. Concurentul din sezonul 7 Mireasa este antreprenor și se ocupă cu baruri mobile. „Fac show-uri la diferite evenimente. Mă dedic foarte mult muncii mele”, a spus tânărul.

Deși acum are o afacere pentru care muncește foarte mult, Andrei a avut parte de o copilărie grea. Când a vorbit despre neajunsurile copilăriei, Andrei de la sezonul 7 Mireasa a izbucnit în lacrimi.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu barman. Am văzut un film. Afacerea am pornit-o când eram în Londra. Am plecat din cauza unei foste, pentru a o uita. Provin dintr-o familie numeroasă, 3 băieți și două fete. Părinții mei sunt împreună, dar divorțați. Eu am dus-o mai greu pentru că tata era mai zgârcit. Unii copii râdeau de mine, pentru că nu aveam bani de buzunar. Aveam școala la 20 de kilometri de mine. Trebuia să iau ori ocazie, ori microbuz. N-aveam bani mereu”, a spus Andrei la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Ce spune Andrei Macovei de la Mireasa, sezonul 7, despre partenera ideală

„La o fată mă interesează să nu fie mai înaltă sau plinuță decât mine. Să mă respecte. Să știe să iubească, să aprecieze. Poate să fie mai nebunatică, și eu sunt nebunatic. Să știe cum să se comporte în societate, să știe ce vrea de la viață”, a precizat Andrei de la Mireasa, sezonul 7.

În relațiile anterioare Andrei spune că a fost fidel. „Nu sunt posesiv. Sunt puțin gelos. Dacă ești gelos înseamnă că îți pasă. Am avut trei relații. De un an nu mai am pe nimeni în viața mea. Singurătatea nu-mi prea priește. Îmi doresc să mă însor. Frații mei mi-au luat-o înainte. Am venit la Mireasa să-mi găsesc jumătatea și sper să o găsesc”, a conchis concurentul de la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 16 ianuarie, de luni pânî vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 7, pe 16 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în
căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire
venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte
din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Dima (Alexandru Ionuț Maria). Tânărul a întâmpinat mai multe greutăți în vi... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Alex Macarie. Tânărul avut o relație cu mama fostei iubite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x