Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Vlad Bibire. Tânărul a fost înscris la show-ul matrimonial de sora lui

Vlad Bibire se numără printre băieții care au venit în sezonul 7 Mireasa să-și găsească jumătatea.

Colaj cu Vlad Bibire Galerie
Vlad Bibire este concurent în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Vlad Bibire d ela Mireasa, sezon 7 are 23 de ani, vine din Bacău și este make-up artist și hair stylist. Îi place să meargă la film, teatru. Îi place, de asemenea, să călătorească, să petreacă timp singur, să facă cumpărături și este un pasionat înrăit de parfumuri. În 2019 a devenit campion național la machiaj. Sora lui, Lavinia, l-a înscris în emisiunea Mireasa.

„Provin dintr-o familie modestă. Părinții mei sunt divorțați, dar am o relație bună cu ambii. Am fost crescut de bunici. Am venit la această emisiune cu scopul de a-mi găsi jumătatea, dar nu aș putea spune că mă pot căsători aici. Pentru mine ăsta e un concediu lung”, a spus Vlad Bibire, la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Ce spune Vlad Bibire de la Mireasa sezon 7 despre partenera ideală pentru el

Vlad de la Mireaa, sezonul 7 spune că posibila lui parteneră trebuie să-l înțeleagă că lucrează cu femei, să-i ofere libertate și să aibă încredere în el. Tânărul a precizat că nu ar accepta ca femeia de lângă el să aibă un copil, sau să realizeze conținut pentru platforme pentru adulți.

„Femeia perfectă din punctul meu de vedere nu trebuie să gătească. Trebuie să fie mereu țiplă, aranjată și să mă reprezinte la un înalt standard. Ca înălțime nu aș avea preferințe, dar nu să fie mai înaltă decât mine. Nu ar trebui să arate într-un anume fel, să aibă culoare părului într-un anume fel, pentru că dacă vreau ți-o schimb. Stabilim de comun acord”, a precizat concurentul sezonului 7 Mireasa, Vlad Bibire.

Vlad a spus că a avut trei relații „mai serioase”, că este o persoană romantică, dar care se plictisește dacă nu are parte de „adrenalină” din partea partenerei.

Citește și: Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 16 ianuarie, de luni pânî vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 7, pe 16 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în
căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire
venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte
din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Alex Macarie. Tânărul avut o relație cu mama fostei iubite... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine e Roberto Covaci. Fosta iubită a rămas însărcinată, dar nu a trecut copilul pe n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x