Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Mama lui Hatice i-a dat sfaturi lui Mihai. Ce a spus doamna Raisa

Doamna Raisa a făcut o scurtă vizită în casa Mireasa, pe 15 martie 2023. Mama lui Hatice nu a ratat ocazia să-și sfătuiească posibilul viitor ginere.

Mama lui Hatice i-a dat sfaturi lui Mihai

Antena 1

Doamna Raisa a fost foarte vorbăreață, iar Mihai a beneificiat de sfaturile mamei iubitei lui. Doamna Raisa i-a atras atenția că nu trebuie să se mai implice în conflicte.

„Mihăiță, vreau să mă iau un pic și de tine. Tu nu trebuie să sari imediat la ceartă. Profitați de clipele astea. Lumea vorbește foarte urât, dar pe mine nu mă interesează. Ea când e nervoasă, tu să o iei cu frumosul. Ea nu te lovește pe la spate, ci în față. Îmi pare bine pe de o parte că e puternică”.

„Din ce am văzut eu, ea are un comportament diferit cu cineva de care nu-i place”, a spus Mihai despre Hatice.

„I-am promis mamei și lui Mihai că o să încerc să nu mă mai intereseze de absolut nimic”, a spus Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Rezultatul testului de sarcină făcut de Giulia. Concurenta a aflat dacă este sau nu însărcinată

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Rezultatul testului de sarcină făcut de Giulia. Concurenta a aflat dacă este sau nu îns... Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Alex a răbufnit în fața Irinei. Doamna Loredana a divulgat o mărturisirie neașteptată a...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x