Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Rezultatul testului de sarcină făcut de Giulia. Concurenta a aflat dacă este sau nu însărcinată

Giulia a făcut un test de sarcină după ce a acuzat stări de rău. Concurenta Mireasa a anunțat rezultatul testului.

Colaj cu Giulia Galerie
Giulia a făcut un test de sarcină | Antena 1

După ce a acuzat stări de rău și a primit îngrijiri medicale, Giulia a fost întrebată dacă dorește să facă un test de sarcină, pentru că simptomele pe care le avea concurenta Mireasa, coincideau cu cele de gravidă. Deși s-a declarat sigură că nu este însărcinată, Giulia a acceptat, totuși, să facă un test de sarcină, pentru a nu exista niciun dubiu. Giulia a atras atenția și prin prisma faptului că a mărutirist că se gândea la un bărbat cu care a vorbit 4 luni online.

În emisia live de Mireasa de pe 16 martie 2023 concurenții din casa Mireasa au aflat rezultatul testului de sarcină al Giuliei.

Giulia a făcut un test de sarcină în casa Mireasa. Rezultatul a fost negativ

Testul de sarcină făcut de Giulia a gost negativ. Giulia nu este însărcinată. Întrebată de Simona Gherghe de ce a vrut, totuși, să facă testul, dacă era sigură că nu poate fi vorba despre o sarcină, Giulia a răspuns: „Nu am vrut să fie cu o interpretare. Nu am avut o suspiciune. L-am făcut să nu rămână cu interpretare că aș ascunde ceva”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Maria, moment emoționant în direct. Fiul său i-a făcut o surpriză de ziua ei

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Giulia a fost întrebată dacă vrea să facă un test de sarcină, după ce a acuzat stări de rău. Ce a răsp... Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Mama lui Hatice i-a dat sfaturi lui Mihai. Ce a spus doamna Raisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x