Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 17 ianuarie 2023.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
În clasamentul publicului din gala de pe 17 februarie 2023 de Mireasa au avut loc schimbări importante | Antena 1

În săptămâna 10-17 februarie s-au întâmplat o mulțime de evenimente în casa Mireasa. Petrecerea de sâmbătă, 11 februarie, a dus la formarea a două noi cupluri, care n-au rezistat, totuși, mai mult de câteva zile. Irina și Alex și Andreea și Ionuț s-au despărțit la scurt timp după ce au declarat că formază cuplu.

Ziua Îndrăgostiților, a venit și ea cu prilej de apropieri între fete și băieți. Cătălina și Vlad s-au sărutat la miez de noapte și au anunțat că formează un cuplu pe 14 februarie.

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 17 februarie 2023

Mama Săptămânii a fost votată doamna Ana: „Mii de mulțumiri și îmbărțișări”, a spus doamna Ana.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Cătălina

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Sabrina

Fata Săptămânii este: Hatice: „Nu mă așteptam. Cel mia frumos cadou este Mihai”.

Mihai a sărutat-o pe Hatice și cei doi s-au declaratu un cuplu.

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Mihai

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Andrei : „Avem o revenire în top”, a spus Simona Gherghe

Băiatul Săptămânii este: Vlad

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Începând din 20 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări... Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Hatice și Mihai s-au sărutat în gală. Cei doi formează oficial un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x