Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Dani, confesiuni surprinzătoare. Ce a realizat tânărul despe Daiana: „Asta da declarație”

Dani a avut o dicusție profundă cu mama lui. Concurentul Mireasa i-a mărturisit doamnei Loredana că sentimentul de „dragoste la prima vedere” pe care l-a simțit pentru Daiana, e ceva ce el n-a mai avut de 6 ani.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Dani de la Mireasa a avut o conversație surprinzătoare cu mama sa | Antena 1

Doamna Loredana a purtat o discuție cu fiul ei, în timp ce Daiana și Denisa au purtat și ele o conversație: „Eu am vrut doar să fie sincer cu el. Eu simțeam că se îndrepta spre mine, prin cum mă privea, cum mă ținea de mână. Eu aș vrea să am o conversație cu el, să-mi explice ce s-a întâmplat”, i-a spus Daiana Denisei.

Dani i-a mărturisit mamei sale că Denisa seamănă foarte mult cu ea: „Tu ești mama și te iubesc, dar noi nu ne înțelegem bine. Nu vezi că se bate cap în cap ce simt cu ce spun”, i-a spus Dani doamnei Loredana.

Simona Gherghe, surprinsă de declarația lui Dani. Ce a spus prezentatoarea Mireasa

Simona Gherghe a fost surprinsă la auzul declarației revelatoare: „Asta de declarație! Tu de 6 ani de zile n-ai mai simțit asta. Dragostea dintre părinte și copil e necondiționată, dar e posibil ca ei să nu se înțeleagă și a gândit-o foarte corect, de ce mi-aș alege o potențială soție ca mama, cu care nu mă înțeleg, când pe temperamentul meu vulcanic mi-ar trebui ceva care să mă echilibreze”, a spus prezentatoarea Mireasa.

„M-am încurcat în vorbe și am spart toate oalele”, a spus Dani, iar Denisa a răspuns, întrebată dacă situația îi este clară în prezent: „Da, mi-e clar. N-am gândit că ar fi vina cuiva”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Dani a oprit cunoașterea cu Denisa în live. Declarația surprinzătoare a băiatului

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 7. Încălcare de regulament în casa băieților. Ce i-a avertizat Gabriela Cristea pe concurenți... Cosmin și Miruna, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, vor divorța. Ce i-a spus tânărul Simonei Gherghe în timpul emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x