Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Hatice și Mihai s-au sărutat în gală. Cei doi formează oficial un cuplu

După o săptămână în care Mihai și Hatice s-au comportat ca un cuplu, așa cum a descris Simona Gherghe situația, a venit și mult așteptatul sărut. În ultimul minut al galei de vineri, 17 februarie 2023, Mihai și Hatice s-au sărutat.

Colaj cu Mihai și Hatice Galerie
Hatice și Mihai formează un cuplu în casa Mireasa | Antena 1

Hatice a fost în topul preferințelor fanilor Mireasa. Imediat după ce Simona Gherghe a anunțat că Hatice este Mireasa Săptămânii, în gala de pe 17 februarie 2023, Mihai a sărutat-o pe tânără.

Hatice și Mihai au avut parte de primul sărut în gala live, în aplauzele concurenților. Simona Gherghe a mărturisit că a privit sărutul fără să-și dea seama inițial că este primul lor sărut: „Asa a fost așa neașteptat. Avem al treilea cuplu în casa Mireasa. S-a mai uitat cineva la ei cum se sărutau și nu i s-a părut nimic anormal?”

Hatice și Mihai s-au sărutat pentru prima oară în gala live Mireasa

„Cel mai frumos cadou e Mihai”, a spus Hatice, după ce ea și Mihai s-au delcarat un cuplu.

Hatice și Mihai au început cu stângul povestea lor din casa Mireasa, când fata i-a criticat filmulețul de prezentare. Apoi, Hatice și-a dat seama că îl place pe Mihai și s-a apropiat de el. Tânărul a spus că nu vede în Hatice o viitoare soție, iar apoi au păstrat distanța unul față de celălalt, dar nu pentru mult timp, pentru că tânărul și-a dat seama că, de fapt, simte ceva pentru Hatice și ea îi aduce lui fericirea.

„Mi-am dat seama că ea este motivul pentru care mă simt bine și fericit în casă și sunt sigur că o să fiu și afară. Eu sunt un luptător, o să trec peste trecut. Nu mă interesează ce mai zice lumea”, a spus Mihai.

Făcând referire la afirmațiile prietenilor lui, Mihai a spus: „Prietenii mei nu o cunosc pe ea cum e cu adevărat. S-au scos în față doar lucruri negative care i s-au întâmplat în trecut. Mi-am dat seama în weekend că sunt îndrăgostit de ea. Am simțit că nu va pleca”,

„Și eu sunt îndrăgostită”, a spus și Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Mihai a declarat că este îndrăgostit de Hatice. Ce l-a făcut să-și schimbe atitudinea

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Începând din 20 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Fanii nu mai știu ce să creadă despre căsnicia dintre Gabriela și Valentin. Încă o schimbare din online ar indica o desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x