Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum a fost prima seară a lui Zain în competiție. Cu ce fete a avut schimb de replici

Zain și-a petrecut prima seară din competiția Mireasa în casa fetelor. După ce doamna Loredana a criticat faptul că la o oră târzie nu se puteau organiza în privința mesei pentru Zain, cina a avut loc într-un cadru nu foarte prietenos.

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum a fost prima seară a lui Zain în competiție. Cu ce fete a avut schimb de replici Galerie
Zain a luat cina cu fetele Mireasa | Antena 1

Zain a spus că prima lui seară în casa Mireasa nu a fost așa cum s-ar fi așteptat. Tânărul a avut un schimb de replici cu Irina, care s-a ținut de mână cu Alex, gest pe care Zain l-a catalgogat nepotrivit pentru o fată singură. Noul concurent a criticat, de asemea, faptul că nu i s-au pus prea multe întrebări.

Maria a vrut să știe dacă Zain a mai fost însurat în Irak, iar tânărul a răspuns că nu. De asemenea, concurentul i-a spus Mariei că nu ar avea o problemă daăc partenera lui are un copil dintr-o relație anterioară.

Zain a luat cina cu fetele de la Mireasa

„Eu nu pot să plac o fată dar după cum arată. Toate fetele sunt frumoase”, a spus Zain, care a precizat că-și dorește o femeie serioasă cu care să întemeieze o familie.

Zain și Irina au avut un schimb de replici la masă:

„Ce ai cu Alex?”, a întrebat Zain

„O relație de prietenie”, a răspuns Irina.

Ulterior, Zain a spus că Giulia nu prea vorbește și că cel mai mult a vorbit cu Maria.

„Te-ai axat pe mine. Dar eu mă bucur”, a spus Maria.

Întrebat de Simona Gherghe cum a fost seara cu fetele, Zain a răspuns:

„Nu a fost frumoasă. Fetele au dormit direct. Am stat doar cu Irina, Maria și Giulia. Eu știam că Irina e singură, dar se ține de mână cu Alex ”, a spus Zain.

„A venit cu prejudecăți. A spus că nu știu ce vreau de la viață”, a spus Irina.

„El nu și-a dat cu părerea. Pur și simplu a venit și a acuzat”, a spus Maria.

De asemenea, Zain s-a declarat nemulțumit de faptul că Maria a spus că poate să citească un om după 15 minute de discuții.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Giulia a încercat să lămurească povestea „prietenului cu beneficii”. Cum a reacționat Roberto... Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Doamna Loredana a spus că Antonio a privit-o pe Daiana. Cum a reacționat Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x