Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Alex le-a cunoscut pe fete. Ce le-a atras atenția din povestea lui de viață

În emisia live de Mireasa de pe 19 ianuarie 2023 Alex a cunoscut concurentele sezonului 7 Mireasa. Fetele au ascultat și povestea de viață a băiatului.

Colaj cu Alex Galerie
Alex de la Mireasa le-a cunoscut pe fete | Antena 1

Alex a făcut cunoștință cu fetele, iar din povestea lui de viață concurentele au remarcat că a precizat că în trecut a fost „amantul” mamei fostei iubite.

„Eu cred că acest subiect de mama respectivei fete… aveam 19 ani pe atunci. Am zis din prima. Știam că o să se afle”, a spus Alex în emisia live.

Privindu-le pe fete, Alex a spus: „Toate sunteți frumoase! Rămâne să ne cunoaștem”.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Andreea le-a atras atenția concurenților cu povestea despre fostul iubit: „E foarte ciudată situația”

Alex de la Mireasa a avut un blinde date cu Carmina

Înainte de a le cunoaște pe fete, Alex a avut un blind date cu Carmina.

Cei doi au vorbit despre hobby-uri, descoperind că amândurora le place să danseze. Totuși, au vorbit și despre diferența de înălțime, tânărul precizând că pentru el asta nu e un impediment.

„Este o fată destul de deșteaptă. Dar mi se pare că e destul de închisă”

„Mi-a plăcut că își dorește o relație serioasă și că a ținut să precizeze că nu a venit aici săși bată joc de cineva”

„Mi s-a părut o discuție matură și interesantă, dar nu pot trece peste înălțimea lui”, a conchis Carmina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Andreea le-a atras atenția concurenților cu povestea despre fostul iubit: „E foarte ciudată situația”... Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x