Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După o săptămână în care fanii Mireasa au cunoscut concurneșii sezonului 7, aceștia au votat în număr mare și au stabilit astfel clasamentul publicului. În gala de vineri, 20 ianuarie 2023, Simona Gherghe a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Simona Gherghe a anunțat primul clasament al sezonului 7 Mireasa

Antena 1

În prima săptămână a sezonului 7 Mireasa, fanii show-ului au cunoscut băieții: Alex, Andrei, Dima, Bogdan, Mihai, Roberto și Vlad. De asemenea, fanii emsiunii Mireasa au cunoscut și fetele seconului: Andreea, Carmina, Cătălina, Denisa, Hatice, Irina și Sabrina.

Prima săptămână a fost una despre cunoaștere. Concurenții au avut parte de întâlniri pe nevăzute, iar apoi rând pe rând băieții le-au cunoscut față în față pe fete. S-au schibat primele impresii și fiecae băiat și-a prezentat povestea de viață.

Concurenții au așteptat cu sufletul la gură primul clasament al sezonului 7 Mireasa, pentru a vedea ce părere au fanii show-ului despre ei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Primele tensiuni din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Eleonora

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 20 ianuarie 2023

Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii!

Mama Săptămânii a fost votată doamna Eleonora.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Sabrina

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Andreea

Fata Săptămânii este: Cătălina: „Mulțumesc pentru susținere nu mă așteptam”, a spus mireasa Săptămânii.

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Dima

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Vlad

Băiatul Săptămânii este: Andrei: „Nu mă așteptam. Nu am fost niciodată câștigător”, a spus mirele Săptămânii.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de viață

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Concurenții au făcut task-ul alinierii. Ce alegeri au făcut băieții... Yana, răsfățată cu flori după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai sunt împreună. Ce mesaj a postat...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x