Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Hatice nu l-a mai ținut pe Mihai de mână după ce a auzit discuția despre Claudia

Hatice s-a supărat pe Mihai de la Mireasa sezon 7 după ce el a purtat o discuție cu Alex despre o altă fată, Claudia.

hatice suparata in live si mihai care se uita la ea Galerie
Hatice s-a supărat pe Mihai de la Mireasa sezon 7 după ce el a purtat o discuție cu Alex despre o altă fată, Claudia. | Antena 1

Hatice a fost foarte deranjată de spusele băieților: ”Ce glumă, cine să mă arunce în aer. Tot ceea ce ai spus. Țin să-ți aduc aminte că lângă Mihai e Hatice, încă”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Tachinări și jocuri între Andreea și Ionuț. Denisa, ironică la adresa băiatului

Hatice s-a supărat pe Mihai de la Mireasa sezon 7

”În glumă am cerut poze, nu m-am dus la cameră să cer”, a explicat Mihai. Hatice și Mihai nu s-au mai ținut de mână. ”Nu contează ce simte Hatice, ea poate duce. Pe cel din stânga mea trebuie să-l intereseze”, a zis fata, foarte supărată.

Mihai: ”Am avut și o scrisoare, i-am dat să citească. I-am explicat că nu are nicio treabă”. Hatice i-a reamintit că a alimentat, că a cerut poze, a întrebat ce vârstă are.

Concurenta l-a atacat și pe Alex, spunându-i că nu ia în serios relația ei cu Mihai. ”Îmi lăudam doar prietena”, a zis Alex.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Denisa crede că Dani a vrut să o sărute. Ce se vede pe imagini

Mihai a spus că Hatice are dreptate să se supere, dar că nu are motive pentru că ea este cea mai bună. ”Nu vreau să cunosc altă fată.”, a afirmat băiatul.

”I-am zis să trimită poze, despre ce vorbim?!”, a revenit Hatice. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Tachinări și jocuri între Andreea și Ionuț. Denisa, ironică la adresa băiatului... Mireasa Măștile Iubirii, 22 februarie 2023. Miruna și Cosmin, prima apariție după ce au divorțat. Fata s-a așezat lângă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x