Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andreea

La miezul nopții, ușile au fost deschise pentru 15 secunde și concurenții și-au ales unde să doarmă. Ionuț a intrat în casa fetelor, acolo unde se aflau atât Denisa, cât și Andreea de la Mireasa sezon 7.

ionut o saruta pe andreea de la mireasa sezon 7 Galerie
La miezul nopții, ușile au fost deschise pentru 15 secunde și concurenții și-au ales unde să doarmă. Ionuț a intrat în casa fetelor, acolo unde se aflau atât Denisa, cât și Andreea de la Mireasa sezon 7. | Antena 1

De cum a intrat în casa fetelor, Ionuț a mers direct la Denisa. Era acolo și ”rivalul” lui, Roberto . După ce a întrebat-o pe tânără unde poate să doarmă, Denisa i-a spus că nu este posibil să împartă același pat și l-a dus în dormitorul fetelor.

Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andreea

Acolo, i-a prezentat paturile și i l-a arătat pe cel disponibil. După ce i-a reamintit că el vrea să doarmă cu ea sau cât mai aproape de ea, Ionuț a părăsit dormitorul.

Nu poate să doarmă singur, așa că a găsit o soluție. A mers la Andreea, fosta iubită despre care spunea că nu mai este îndrăgostit, și a întrebat-o dacă poate să înnopteze la ea în pat.

Inițial, fata a crezut că este o glumă, dar în cele din urmă a acceptat. Mai tâziu, ea și Ionuț au fost mai apropiați și, spre suprinderea tuturor, au dormit împreună.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

Însă o surpriză și mai mare avea să fie prezentată în emisia live Mireasa sezon 7 din 23 februarie 2023. În timp ce dormeau, ei nu doar au împărțit un spațiu. S-au îmbrățișat și Ionuț a sărutat-o pe Andreea.

Întrebat ce anume își dorește, pentru că ale sale fapte contrazic spusele, el nu a vrut să răspundă. Denisa i-a atras atenția Andreei că s-a lăsat sărutată, deși pare că nu-și dorește asta.

Nici Andreea nu înțelege cum și de ce există genul acesta de interacțiuni și de ce Ionuț este atât de schimbător.

Șirul evenimentelor poate fi urmărit în următoarele clipuri din GALERIA FOTO.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”... Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Reacția mamei lui Andrei după ce Simona a oprit cunoașterea într-un mod dur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x