Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Reacția mamei lui Andrei după ce Simona a oprit cunoașterea într-un mod dur

Simona a decis că nu mai vrea să-l descopere pe Andrei de la Mireasa sezon 7, așa că a oprit cunoașterea într-un mod dur. Iată ce i-a zis și ce le-a spus doamna Mihaela, mama lui Andrei, amândurora.

simona si andrei la mireasa sezon 7 Galerie
Simona a decis că nu mai vrea să-l descopere pe Andrei de la Mireasa sezon 7, așa că a oprit cunoașterea într-un mod dur. Iată ce i-a zis și ce le-a spus doamna Mihaela, mama lui Andrei, amândurora. | Antena 1

Ușile s-au deschis la miezul nopții și Simona a mers în casa băieților. Ar fi trebuit să fie o seară petrecută împreună și, de ce nu, una în care cei doi să împartă aceeași cameră.

Însă Simona i-a spus clar lui Andrei că nu vor dormi împreună și, într-un limbaj dur, i-a transmis că nu vrea nici să o atingă.

Simona, foarte dură cu Andrei

În timpul dialogului, Simona a părut iritată de tot ce spunea Andrei. ”Nu mă ma atinge pe picioare. Nu mi-ai făcut tu nimic.”, a zis fata.

Andrei: ”Te văd așa, abătută de soartă”. Replica a enervat-o tare pe Simona. ”Te rog să-ți pui fermoar la gură dacă nu te poți abține. Nu-ți mai permit altă dată nici să mă întrebi ce faci. Te rog să iei mână. Oricum, din seara asta... Deja ți-am permis prea multe. Mami când se uită la televizor nu vrea să vadă lângă mine un băiat așa. Nici eu nu-mi doresc. Nu te mai uita așa, nu mă impresionezi cu nimic. Eu zic două trei chestii, nu trebuie să mă cert. Eu o să dorm aici, Andrei doarme unde vrea”, a turuit ea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andreea

Mai târziu, i-a zis că-i poate preda limba română dacă nu știe ce înseamnă cuvântul sinonim. ”Să zici mersi că mai vorbesc cu tine. Eu să dorm cu el? La revedere. Nu mă atinge. Nu ne-am împrietenit să ne permitem. Nu te da lovit că nu ține cu mine”, a mai adăugat concurenta.

La scurt timp, a oprit cunoașterea cu Andrei.

Mama lui Andrei, intervenție telefonică după ce Simona a încheiat cunoașterea

Ea a oprit cunoașterea, apelând la o atitudine care nu-i face cinste. Mama lui Andrei a intervenit telefonic pentru a îi ridica moralul fiului său și i-a atras atenția Simonei că nu ar fi trebuit să se joace cu sufletul lui.

”Nu fac prea bine. Andrei, aș vrea să te iau puțin pe moț. Toți cei dragi nouă și cei care te cunosc, mă sună să mă întrebe ce s-a întâmplat cu Andrei. Ce s-a întâmplat cu tine de ești așa? Nu poți să te exprimi.”, i-a zis doamna Mihaela fiului.

”Aș vrea să-i spun Simonei că este urât din partea ei și aveam așteptări de la ea pentru că este o fată matură, a văzut și știe multe probabil. Nu cred că ar trebui să se joace cu sufletul unui om. Andrei când se implică, se implică cu totul. Nu merita”, a mai adăugat mama concurentului.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andre... Mireasa Măștile Iubirii, 23 februarie 2023. Mama Irinei a mustrat-o pe doamna Loredana pentru cele spuse la adresa fiice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x