Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Simona Gherghe, primele declarații despre motivul pentru care a lipsit de la emisiune

Timp de trei zile, Simona Gherghe nu a fost prezentă în platoul Mireasa sezon 7. Prezentatoarea emisiunii a lipsit pentru că a fost internată împreună cu unul dintre copiii săi.

colaj de imagini cu simona gherghe si manuta copilului Galerie
Timp de trei zile, Simona Gherghe nu a fost prezentă în platoul Mireasa sezon 7. Prezentatoarea emisiunii a lipsit pentru că a fost internată împreună cu unul dintre copiii săi. | Antena 1

Simona Gherghe nu a putut modera emisiunea Mireasa pentru că băiețelul său a avut probleme de sănătate. Prezentatoarea s-a internat împreună cu Vlad pentru a îi fi aproape micuțului său.

Simona Gherghe a dezvăluit că a fost internată la Matei Balș împreună cu fiul său

Cei doi au fost internați la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", a dezvăluit Simona Gherghe în ediția Mireasa din 23 martie 2023.

”M-am întors. Mă bucur că sunt aici. Băiețelul meu a avut niște probleme de sănătate și am fost internată cu el. Le mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere pe care le-am primit. Le mulțumesc și medicilor, asistenților, infirmierelor de la Matei Balș.”, a zis Simona Gherghe.

După ziua de luni, când Gabriela Cristea a declarat că Simona Gherghe nu a putut fi prezentă la Mireasa din cauza unor motive personale, prezentatoarea a publicat o imagine cu mânuța copilașului, fără a spune însă dacă este vorba despre Ana sau Vlad. Copilașul se afla pe patul de spital cu perfuzia în mână.

Citește și: Ce a publicat Simona Gherghe pe Internet, după ce a lipsit de la Mireasa. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

Ce probleme de sănătate a avut Vlad, fiul Simonei Gherghe

Pe contul său de Instagram, Simona Gherghe a povestit despre episodul care a îngrijorat-o profund. Iată ce s-a întâmplat cu Vlad.

”Suntem acasa, dupa cateva zile grele, cu Vlad in spital. E prima experienta de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Si rabdator. Pentru un copil cu o stare excelenta, fara febra, fara simptome, in afara de ganglioni inflamati, e greu sa rezisti cate 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Bals, pentru ca analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niste valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reactionat bine la tratamentul perfuzabil, asa ca suntem, din nou, acasa, la Ana si la tati. Va marturisesc ca, atunci cand am auzit de internarea la Bals, m-am panicat. Am avut prejudecati, legate de spitalele de stat, dar acum regret gandurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Bals, de la grija si priceperea oamenilor, la curatenie.”, a postat Simona Gherghe pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Daiana a plâns după ce a făcut dezvăluiri din intimitate. Mama ei a intervenit telefoni... Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Cum au folosit Andrei și Simona cele 20 de minute fără camere la duș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x