Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Adevărul despre imaginile care circulă cu Sabrina pe grupuri. Fata poartă pijamale

Mama Sabrinei a sunat în producție pentru a discuta cu fata ei despre alegerile sale vestimentare, după ce capturi cu ea într-o pijama cu pantaloni scurți au ajuns în mediul online.

colaj de imagini cu sabrina cand primeste ajutor de la medici Galerie
Mama Sabrinei a sunat în producție pentru a discuta cu fata ei despre alegerile sale vestimentare, după ce capturi cu ea într-o pijama cu pantaloni scurți au ajuns în mediul online. | Antena 1

”Continui să faci greșeli inacceptabile.”, a început mama Sabrinei conversația telefonică, după ce fata a purtat o pijama care ar fi fost nepotrivită, din punctul ei de vedere.

”Ai fost prima prin indecența pe care ai arătat-o pe AntenaPlay. Nu mă așteptam ca tu să faci așa ceva. Oamenii aceia te-au văzut fără chiloți. Pijamaua aia să ajungă la gunoi. Mi-a provocat o trauma peste care nu o să trec curând.”, a mai comentat mama Sabrinei.

Capturile au circulat în mediul online cu un text care conținea cuvântul ”destrăbălare”. În realitate, Sabrina și Dima stăteau în pat și discutau cu ceilalți concurenți. Fata purta atât lenjerie intimă, cât și pantaloni de pijama. Nu s-a văzut nimic indecent nici în momentul în care Sabrina a ridicat pilota cu picioarele, când avea o criză de râs. Imaginile video sunt în GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce spune Simona că s-a comportat așa cu Andrei: ”Eu m-am aprins din alt motiv”

Sabrina, foarte afectată de cele spuse de mama ei

Mai târziu, Sabrina a mers la Dima și au discutat deschis. I-a povestit că în timp ce stăteau în pat și au ridicat pilota, s-a văzut de parcă nu ar fi purtat lenjerie intimă. Ea i-a mai transmis că susținătorii lui Hatice ar fi postat capturile peste tot.

I-a povestit și Simonei întâmplarea și a ținut să puncteze, din nou, că fanii lui Hatice au realizat fotografiile și le-au pus pe tot internetul.

”Îmi plânge mie mama acasă pentru pantaloni scurți. Așa am fost îmbrăcată toată seara. Câte lacrimi varsă mama, să le dea Dumnezeu înzecit. Cu asta am zis tot. Poate să mă trimită acasă, nu mă interesează”, a spus ea, în timp ce plângea.

Sabrina s-a consumat atât de tare încât a fost nevoie de intervenția medicului.

Citește și: Mireasa sezon 7. Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a publicat prima poză cu ecografia copilașului. Imaginea care a înduioșat inimile susțin... Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Ce a decis publicul în cazul lui Bogdan. Răspunsul telespectatorilor e clar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x