Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Episodul care a făcut-o pe Simona Gherghe să-i spună lui Bogdan ”Ai greșit emisiunea”

Roberto și Bogdan s-au certat din cauza unui ecuson. Pentru a îl ataca pe colegul de competiție, Bogdan a adus-o în discuție și pe Cătălina, care nu avea niciun vină.

colaj de imagini cu simona gherghe, roberto si bogdan de la mireasa sezon 7 Galerie
Roberto și Bogdan s-au certat din cauza unui ecuson. Pentru a îl ataca pe colegul de competiție, Bogdan a adus-o în discuție și pe Cătălina, care nu avea niciun vină. | Antena 1

Andrei și-a pierdut ecusonul și unii dintre băieți l-au ajutat să-l caute. În acest timp, a pornit o discuție care urma să se transforme într-o ceartă în toată regula.

În timp ce Roberto îi lua apărarea lui Andrei, Bogdan a adus câteva jigniri la adresa celor care își pierd lucrurile.

Curând, tonul a fost ridicat și Cătălina, fata de care Roberto s-a arătat interesat, a fost adusă în discuție.

”Nu te lua la d-astea cu mine că știu multe... sau o ia Cătălina”, ar fi spus Bogdan la nervi.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Hatice. Ce mare durere are concurenta

Roberto și Bogdan, replici dure din cauza unui ecuson

După ce Cătălina a fost adusă în discuție, Roberto s-a enervat și mai tare. El le-a mărturisit colegilor de competiție că ar fi reacționat mai neplăcut dacă ar fi avut o relație cu fata de la Mireasa sezon 7.

În ediția live din 24 ianuarie 2024, Bogdan a ținut să puncteze că a făcut doar niște glume la care au râs cu toții. Dima a intervenit și l-a rugat să nu mai vorbească la general, că nu era cazul.

Mai târziu, Simona Gherghe i-a atras atenția asupra limbajului folosit, iar Bogdan a fost deranjat de acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode

”Eu cred că ai greșit emisiunea. Nu cred, sunt sigură. Nu am catalogat pe nimeni nicicum. Te crezi oaia neagră... dacă tu te crezi”, i-a zis Simona Gherghe.

”Doar eu am greșit? Dacă așa se consideră, așa e. Sunt foarte calm, exagerat de calm. Ăsta sunt, așa sunt.”, a afirmat Bogdan după ce Simona Gherghe i-a atras atenția asupra faptului că jignește foarte mult.

Mai multe replici puteți urmări în materialul video de mai sus.

Cine este Bogdan de la Mireasa sezon 7

Bogdan Ene de la Mireasa sezon 7 vine din Galați, are 24 de ani și se consideră foarte sociabil. Bogdan are 5 frați mai mari și o soră înfiată, mai mică. El a rămas singurul neînsurat.

Adolescența a debutat pentru Bogdan cu un incident nefericit. „În clasa a opta un consătean a dat cu bicicleta peste mine, piciorul meu a fost rupt de tot. Un an de zile am stat în pat și nu am mai putut continua la liceu. Am renunțat definitiv și m-am gândit ca după ce ies din această emisiune să mă înscriu la liceu”. La 17 ani m-am angajat ca picol. Am evoluat ca ospătar. Am fost și câteva luni junior bucătar, apoi am fost și șef de sală”, a povestit Bogdan.

Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Hatice. Ce mare durere are concurenta... Mireasa sezon 7. Cum explică Denisa că are cont pe o platformă pentru adulți. De ce nu a menționat în emisia live despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x