Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Ce au spus concurenții despre descalificarea lui Dima: „Eu n-aș fi putut să plec așa rece”

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, iar ceilalți concurenți ai sezonului 7 au făcut o analiză a situației.  

Colaj cu Sabrina Galerie
Dima a fost descalificat din competiția Mireasa | Antena 1

Înainte de a pleca, Dima i-a oferit Sabrinei câteva indicații: „Nu vorbești cu nimeni, vorbești cu persoanele apropiate”

„O să văd cum o să pot. O să fie mami praf. Te rog din suflet să o calmezi. Mă gândesc că știe că rămân aici a nimănui”, a spus Sabrina.

Când a venit momentul plecării, Dima a aflat că trebuie să iasă pe ușa mică

„Pe ușa mică? Vezi că pe ușa mică e nasol”, a spus Dima.

După ce Dima a plecat, Sabrina a început să plângă și să spună că „toată lumea i-a vrut despărțiți” din punctul ei de vedere.

Ce au spus concurenții sezonului 7 Mireasa despre descalificarea lui Dima

„Ieșirea pe ușa mică a fost pentru că Dima a fost descalificat. Toți cei descalificați ies pe ușa aceea. El nu a fost descalificat pentru că a avut stări, ci pentru șantajul și acele amenințări în legătură cu propria lui viață. Dacă le-a spus doar să ne șantajeze, e problema lui, dar nimeni nu-și poate asuma așa ceva. Ai spus că lumea v-a vrut despărțiți. Eu cred că voi doi ați vrut să vă despărțiți prin comportamentul vostru. N-am văzut niciodată niște oameni profund nefericiți după logodnă. Să te gândești de ce n-ați putut să fiți fericiți”, i-a spus Simona Gherghe Sabrinei.

După ce Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, au existat comentarii în casă referitoare la cele întâmplate.

„Eu n-aș fi putut să plec așa rece. Cu riscul să mă îndatorez, te-aș fi luat cu mine”, a spus Dani.

„Sabrina chiar îl iubește”, a spus Daiana.

„Mie mi se părea că el îi inducea starea asta proastă”, a spus Antonio

„Pe mine mă ia groaza! A ieșit ăla care nu trebuia! Până în ultima secundă am crezut că o va lua pe Sabrina cu el!”, a spus doamna Loredana.

„Păreri o să fie întotdeauna. Eu l-am simțit că mă iubește. În astea 4 luni nu aș fi stat lângă el dacă nu aș fi simțit că mă iubește

„Nu m-am așteptat ca Dima să cedeze atât de ușor. Mama Sabrinei a venit, a făcut niște sacrificii să-i ridice moralul fetei și la 2 zile după tu cedezi!”, a spus doamna Loredana în emisia live de Mireasa de pe 24 mai 2023.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Ce semnificație are numele Hurrem, ales de Giovana și de Sese pentru fiica lor... Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Hatice a plâns în hohote după ce a primit o veste dureroasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x