Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct

Denisa este deranjată de faptul că Dima nu este hotărât între ea și Sabrina. Fata nu înțelege ce au cele două în comun.

colaj de imagini cu denisa, sabrina si dima de la mireasa sezon 7 Galerie
Denisa este deranjată de faptul că Dima nu este hotărât între ea și Sabrina. Fata nu înțelege ce au cele două în comun. | Antena 1

Denisa și Sabrina sunt cele două fete care i-au atras atenția lui Dima. Prima consideră că nu seamănă deloc și că nu au absolut nimic în comun.

Băiatul a contrazis-o pe Denisa și i-a explicat că au aceeași atitudine. După ce la date-ul de la micul dejun, Dima i-a explicat că e atras 60% de caracterul ei și 40% de fizic, Denisa a insistat să îi spună ce anume are în comun cu Sabrina, cealaltă alegere a lui.

Dima i-a răspuns că există asemănări și că de Sabrina este atras 60% de fizic și 40% de felul ei de a fi.

În discuțiile cu fetele, Denisa a recunoscut că e deranjată de faptul că Dima nu se concentrează doar pe ea, cum fata procedează.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui

Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct

Mai târziu, în emisia live din 25 ianuarie 2023, Dima a spus că abia așteaptă să aibă un date și cu Sabrina, cum a mai afirmat în trecut.

Roberto și Vlad cred că băiatul o va alege pe concurenta brunetă și au glumit în casă pe seama acestui lucru.

Totuși, Denisa e nemulțumită de situația și consideră că este vorba de un triunghi amoros, în care nu se simte deloc bine. De cealaltă parte, și Dima a afirmat că nu se simte bine, dar că e vorba despre viitorul lui și că vrea să ia cea mai bună decizie.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară

Mai multe, Denisa susține că nu e genul ei să lupte pentru un bărbat. Sabrina vrea să lupte, însă, pentru ce își dorește și e sigură că va pleca din casa Mireasa dacă între ea și Dima nu se vor concretiza lucrurile.

În timpul schimbului de replici din emisia live Mireasa, atât Denisa, cât și Dima au părut iritați de situație. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui... Mireasa sezon 7. De ce a plâns Dima în hohote în emisia live de la Capriciile Iubirii. Ce îl afecta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x