Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Fratele lui Andrei l-a sfătuit pe tânăr să pună punct cunoașterii cu Simona

Fratele lui Adnrei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa și l-a sfătuit pe concurent să rneunțe la cunoașterea cu Simona.

Andrei și Simona Galerie
Fratele lui Andrei l-a sfătuit pe tânăr să pună punct cunoașterii cu Simona | Antena 1

Andrei și Simona au avut parte de momente incerte în ultima perioadă. În urmă cu o săptămânî concurenta i-a interzis băiatului să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de limba română, iar la scurt timp a avut o schimbare surprinzătoare de atitudine. Cei doi au avut parte de apropieri și s-au țint de mână. În emisia live de Mireasa de pe 28 februarie 2023 fratele lui Andrei a intervenit în direct și a spus că familia își dorește oprirea cunoașterii dintre Andrei și Simona.

„Noi am respectat tot timpul deciziile lui Andrei. Dar să nu ne lăsăm călcați în picioare de cineva. Pe de o parte Andrei s-a lăsat înjosit și tratat cu superioritate de Simona”, a spus fratele lui Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Dani și Andrei au avut o dispută, după ce au discutat despre Simona: „Vorbești aiurea”

Fratele lui Andrei a intrat în direct la Mireasa pentru a-l sfătui pe concurent

„Nu m-am lăsat călcat în picioare. Am răbdare. Am fost dezamăgit pentru că mă așteptam ca Simona să nu reacționeze într-un anumit fel. Dar așa vezi și reacțiile rele și pe cele bune. Să nu credeți că sunt prost sau că nu am observat anumite chestii”, a spus Andrei.

Simona a ținut să amintească despr emomentele în care i-a luat apărarea lui Andrei:

„Să-i dea cât mai multe sfaturi bune pentru el. Nu știu dacă s-au văzut situațiile în care eu ți-am luat apărarea în fața băieților. Eu am fost singura care i-am ținut morarul și capul sus

„Tu le-ai spus băieților doar să nu pronunțe numele tău”, a răspuns fratele lui Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Dani și Andrei au avut o dispută, după ce au discutat despre Simona: „Vorbești aiure... Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Mama Sabrinei i-a trimis o scrisoare fetei, în care a pus la îndoială sinceritatea l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x