Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Hatice a răbufnit după situația creată cu Roberto. Mama lui Mihai a intrat în direct

Hatice a fost supărată după difuzarea imaginilor de la task-ul la care ea și Mihai l-au jignit pe Roberto. Tânăra de la Mireasa a considerat că și ea a fost „jignită indirect”. 

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Hatice a fost supărată după difuzarea imaginilor de la task-ul la care ea și Mihai l-au jignit pe Roberto în casa Mireasa | Antena 1

Într-o pauză publicitară Hatice a răbufnit și a spus că vrea să plece acasă: „Eu plec acasă. Nu mai stau aici nici măcar o secundă. M-am săturat să se dea n halul ăsta în mine din toate părțile.

Doamna Eleonora a încercat să-i explice lui Hatice că trebuie să fie mai diplomată.

„Sper că nu ești supărată pe mine, Hatice. Mihai a fost total altfel când a intrat. Eu îi susțin în continuare, dar nu puteam să tac la chestia asta cu jignirile”

În emisia live de Mireasa, de pe 29 martie 2023 Hatice a fost foarte sobră.

„Gura mea e cel mai mare defect al meu. Nu am săpat niciodată în rana altuia. Am jignit, dar n-am săpat într-o rană. Noi am jignit mult, dar am avut și răspunsuri”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Hatice a avut nevoie de intervenția medicului, la scurt timp după ce a lansat un alt atac

Mama lui Mihai a avut o intervenție telefonică în emisia live de Mireasa

Mama lui Mihai a avut o intervenție telefonică în emisia live de Mireasa de pe 29 martie 2023

„Eu n-am văzut. A văzut soțul și a fost suficient. A fost supărat de ce a văzut. Nu se aștepta să reacționeze amândoi cum au reacționat. Eu înțeleg că Hatice e vulcanică. Mă așteptam ca după discuția cu domnul Puiu să fiți mai relaxați, nu așa agitați. Sper ca data viitoare să mai puneți stop”, a spus doamna Grosu.

„Nu suntem agitați. A fost un task. Am dat-o în bară”, a spus Mihai.

În casa Mireasa, Hatice a avut o discuție cu doamnele Loredana și Eleonora.

Hatice le-a spus doamnelor că s-a supărat pentru că Zain a spus că ea are o părere negativă față de musulmani pentru că ea crede că toți sunt ca tatăl ei.

Antonio i-a amintit lui Hatice că și ea i-a răsucit cuțitul în rană lui, când a vorbit despre accidentul rutier pe care l-a provocat în trecut: „Ai dreptate”, a spus fata”.

„După contextul din ultimele două zile nu ești în postura să joci cartea victimizării”, i-a spus Simona Gherghe lui Hatice.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Impresii la rece după atacurile lansate de Hatice și Mihai la adresa lui Roberto. Ce au spus tinerii... Mireasa sezon 7. Lui Alex i s-au aprins călcâiele după altă tânără? Ce postează fostul iubit al Irinei pe Instagram...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x