Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 mai 2023. Mamele și cei singuri au pus întrebări ”interzise” celor din cupluri. Ce răspunsuri au primit

Au ieșit scântei după ce mamele și cei singuri au pus întrebări ”interzise” celor din cupluri. Iată ce și-au reproșat.

simona gherghe intr-o rochie midi cu roz si verde la mireasa sezon 7 Galerie
Au ieșit scântei după ce mamele și cei singuri au pus întrebări ”interzise” celor din cupluri. Iată ce și-au reproșat. | Antena 1

Aflând că Maria și Irina au vrut să știe dacă Mihai se simte sub papucul lui Hatice, băiatul s-a enervat. Le-a zis că nu au cuplu, deși sunt aici de multe luni. Ba mai mult, Mihai i-a spus Irinei că și-a bătut joc de doi băieți.

Nu a fost singurul care a răbufnit înainte să fie difuzate materialele cu întrebările incomode alte celor singuri.

Andrei: ”Ție îți place în rolul de bețivă?”. Simona s-a supărat și ea și l-a susținut pe iubitul ei. ”Vrei să vezi discuții, reacții”, a zis fata.

Dar să vedem cum a decurs fiecare interviu și ce set de întrebări periculoase a primit fiecare cuplu în parte.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 mai 2023. Reacția Giuliei la imaginile cu Antonio, Irina și Maria. Fata a intervenit telefonic

Cum au răspuns Andrei și Simona la interviul celor singuri

”Cât de importantă e atracția sexuală pentru voi în procente?” 80% a zis Andrei și Simona a spus 70%. Întrebările incomode au continuat. Antonio l-a întrebat pe concurent cum se simte în rolul copilului în relația cu Simona.

Băiatul a ignorat și a afirmat că se simte bine în relația cu Simona. Însă, curând tensiunea avea să iasă la suprafață.

Încă din timpul ”interviului”, Simona a dezaprobat întrebările puse și a considerat că s-au făcut subtil acuzații prin curiozitățile expuse. ”Deja m-am enervat eu că eu sunt autoritară și tu copil”, a zis iubita lui Andrei.

Nu a trecut mult și au început să se certe. ”De unde toate astea și toate întrebările proaste?”, a zis retoric Simona.

Andrei a insistat să stea împreună și au folosit cuvinte dure la adresa întrebărilor primite.

Vedeți aici ce întrebări au primit Simona și Andrei, dar și ce răspunsuri au dat:

Hatice și Mihai, luați și ei la întrebări

”Mihai, dacă Hatice nu era pe locul 1, o mai sărutai?”, a vrut să știe Antonio și concurentul l-a asigurat că ar fi făcut oricum asta. ”Cât la sută e sudat cuplul vostru?” și Hatice a spus 70%, pe când Mihai 100%.

El a explicat că aici nu ai cum să minți, să ascunzi și e sigur că Hatice nu ar acorda atenție niciunui alt bărbat în afara casei Mireasa. ”Am spus 70% pentru că mai avem de lucrat. E mult, în două luni jumătate”, a afirmat și fata.

Mai târziu, ei nu au părut așa deranjați. Când au aflat că întrebările vin din casa, s-a enervat foarte tare. ”Au fost niște întrebări care voiau să atace.”, a zis Hatice.

Ce au răspuns Sabrina și Dima la interviul incomod

Sabrina a fost întrebată dacă consideră că Dima o ascultă de complezență. Ea a negat, deși Antonio a insistat, spunând că iubitul ei oferă doar răspunsuri monosilabice.

El i-a provocat să răspundă în același timp la următoarea întrebare: ”Cât la sută considerați că a fost sudat cuplul vostru?” 2000% a zis Dima, 100% a afirmat Sabrina.

Întrebată ce băiat ar fi ales dacă Dima ar fi ales pe cineva, ea a afirmat că ar fi așteptat să vadă cum merge între ei. Altfel, ar fi plecat acasă.

Cei doi au spus, în emisia live din 3 mai 2023, că nu au fost deranjați de întrebările puse de cei singuri.

Daiana și Dani, răspunsuri la întrebările periculoase

”Dani, simți că doamna Loredana se implică prea mult în relația cu Daiana?”, a întrebat Antonio. Dani a afirmat că doamna Loredana se comportă ca o cameră de supraveghere și crede că îi ajută.

El a zis că e de părere că unele sfaturi ale doamnei Loredana, despre cuplul lor, nu sunt mereu pe placul Daianei.

100% au zis amândoi, întrebați cât de sudat e cuplul lor. E pentru prima dată când Dani simte asta, într-un timp așa scurt. ”Consider că suntem și la fel și opuși și ne atragem. Cred în pasiunea noastră”, a declarat și Daiana.

Fata a considerat că Antonio căuta un anume răspuns, care să creeze controverse și intrigi. Se referea la posibila incompatibilitate sexuală.

Ce întrebări au primit Vlad și Cătălina. Ceilalți au considerat că au fost favorizați

Vlad a spus că compatibilitatea sexuala e destul de mare între ei doi și Cătălina l-a privit mirată. El a zis că lucrurile s-ar putea schimba dacă nu ar fi așa

80% au zis amândoi când au fost întrebați cât de importantă e acest punct. Dacă nu există, ambii au zis că se poate ajunge la o despărțire. ”Foarte sudat. 90%”, a zis Cătălina. ”95%”, a spus și Vlad.

”Ne înțelegem în majoritatea lucrurilor, suntem compatibili”, a explicat Cătălina. ”Mă simt eu când sunt cu el”, a adăugat. ”Dacă nu ar fi fost să fii cu Vlad, către cine te-ai fi îndreptat?”, a întrebat Antonio. Cu Mihai, a răspuns ea, conversațional pentru că o atrăgea fizic. Ea a realizat că nu e compatibilă cu Mihai, având în vedere că au ajuns să se descopere.

Mai târziu, ei spuneau că au fost sinceri în timpul interviului.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 3. Andreea Grădinaru, imaginile mult așteptate de toată lumea. După o perioadă de absență, revine în forță... Mireasa sezon 7, 3 mai 2023. Cine a câștigat o noapte de intimitate în cort, în grădina băieților. Concurenții acuză jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x