Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Hatice și Mihai au primit critici în sesiunea live cu fanii emisiunii: „A fost o lecție”

Hatice și Mihai au intrat în live cu fanii emisiunii Mireasa. Cei doi au primit câteva mesaje pozitive, dar mai multe critici.  

Hatice și Mihai pe canapea Galerie
Hatice și Mihai au avut o sesiune live cu publicul Mireasa | Antena 1

Hatice și Mihai au avut parte de o ploaie de mesaje. Fanii emisiunii Mireasa s-au arătat dezamăgiți de comportamentul celor doi de la task-ul unde concurenții au stat o noapte în aceeași cameră, cu scopul de a se ataca psihologic cu adevăruri nespuse pentru a-i convinge pe ceilalți să părăsească încăperea.

Întrebată cum a fost sesiunea live, Hatice a răspuns: „Ce oferim aia primim”

Înainte de a începe sesiunea live, Mihai și-a sfătuit iubita să fie calmă.

Mulți oameni i-au criticat pe cei doi:

„Am fi fericiți dacă ați părăsi emisiunea. Afară mahalaua. Lipsă totală de bun simț. Să vă fie rușine. A fost divin fără voi în casă”, sunt câteva dintre comentariile negative.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 martie 2023. Mihai și Hatice s-au întors de la munte. Cum au fost primiți

Cum au reacționat Mihai și Hatice de la Mireasa criticilor din sesiunea live

„Luptați până la capăt! Haty, rămâi calmă. Mihai, ai grijă de ea și tempereaz-o. Fiți puternici! Vă stă foarte bine împreună. Ești atât de frumoasă, să nu te mai intereseze de nimeni”, sunt câteva dintre mesajele pozitive.

„Așa e mentalitatea românului. Dacă faci 10 lucruri bune și unul rău, oamenii țin minte doar acel lucru rău. Mulțumim celor care ne votează și au văzut în noi ceva mai mult decât o ieșire necontrolată. Nu task-ul ne definește ca oameni. Ne pare bine că ne-am dat seama de unele păreri. Noi o să rămânem în continuare în casă. Dacă publicul ne vrea afară se va vedea în gală”, a spus Mihai.

Hatice a avut replici tăioase: „Voi cei care scrieți sunteți sfinți”, a spus Hatice.

„Lumea o să zică orice. Noi știm că am greșit. Ideea e să nu mai repetăm. Trebuie să îți dai seama de noi. Să ne îndreptăm greșelile. Am greșit, asta e! Capul sus! Pe mine mă interesează că te-am găsit pe tine și că te iubesc”, i-a spus Mihai lui Hatice.

„Am primit o lecție. O să învățăm din ea”, a mai spus concurentul Mireasa.

Simona Gherghe a sfătuit-o pe Hatice să fie mai smerită și să nu mai răspundă la agresivitate cu agresivitate.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Cum s-au fotografiat Andreea și Ionuț, la 3 săptămâni de când fata a părăsit competiția... Mireasa sezon 6. Gabriela a revenit la numele de fată pe Instagram. Ce mesaj a distribuit pe contul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x