Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Alex a recunoscut că o place pe Irina. Afirmația fetei care l-a pus pe gânduri pe Bogdan

În emisia live din 6 martie, Alex a recunoscut că o place pe Irina. Și-a dat seama, spune el, la task-ul cătușelor.

colaj de imagini cu alex, irina si bogdan de la mireasa sezon 7 Galerie
În emisia live din 6 martie, Alex a recunoscut că o place pe Irina. Și-a dat seama, spune el, la task-ul cătușelor. | Antena 1

Băiatul a afirmat că e atras de Irina și Bogdan nu a vrut inițial să se pronunțe. El a lăsat-o pe iubita lui să-și spună părerea, dar nu s-a putut abține să nu o întrerupă.

Când i s-a dat cuvântul, Irina a stat puțin pe gânduri și pe chip i-a apărut zâmbetul.

Alex a recunoscut că o place pe Irina

”Adevărul e că, într-adevăr, la task-ul cu cătușele noi flirtam. Nu pot să flirtez cu oricine.”, a zis Irina.

Întrebată cu cine poate să flirteze, ea nu a apucat să răspundă pentru că Bogdan a zis ”cu fostul”. Fata consideră că Alex are ceva ce o atrage și ceva care o respinge.

”Când se aduce mereu în discuție Alex, mă întreb de ce mă aflu eu aici”, a afirmat și iubitul fetei. El a mai spus că trebuia să înțeleagă anumite lucruri la petrecere, când el evita anumite subiecte și ea dorea să discute.

După pauza de publicitate, cei doi nu s-au mai ținut de mână. Bogdan a zis că s-a lămurit. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Vlad a răbufnit la adresa lui Alex. Ce acuzații i-a adus

Bogdan, în lacrimi pentru Irina

”Nu mai am nimic de spus. Știam răspunsul ăsta, speram să nu fie. Credeam că e doar în capul meu. A confirmat. Nu mai spus nimic. Îi dau cuvântul ei”, a spus Bogdan.

Întrebat de ce a plâns, el a zis că l-au durut cuvintele Irinei, care i-a zis că i-a plăcut să danseze cu Alex. ”Îmi pare rău că am venit. Aveam alte așteptări”, a explicat el.

”Eu am simțit că nu exist în ecuația asta pentru Bogdan. (...) Nu e greu să spun de cine să-mi placă. Simt ceva pentru Alex, dar nu o să fim niciodată împreună.”, a afirmat ea.

Simona Gherghe i-a reamintit lui Bogdan că a revenit la Mireasa pentru Irina, așa că cei doi trebuie să ia o decizie.

”Nu vreau să rămânem împreună pentru a rămâne la Mireasa”, a zis concurentul, care a subliniat faptul că ar vrea să plece chiar azi. Simona Gherghe le-a dat timp de gândire până vineri.

Bogdan nu-l învinovățește pe Alex, însă nu crede că nici Irina nu e de vină: ”Poate și eu sunt de vină, poate prin acțiunile mele am îndepărtat-o”.

”Asta cred și asta simt. Puțin sunt îndrăgostit”, a declarat Alex. Irina neagă că ar fi îndrăgostită. ”Eu am fost acolo, nu e nimic bun pentru mine”, a concluzionat concurenta în legătură cu relația cu Alex.

Irina și Bogdan spun că nu mai formează un cuplu. ”Am vrut să mă gândesc puțin și Bogdan a zis că nu există”, a confirmat Irina despărțirea.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Daiana și Dani, discuție serioasă despre prietena Andreea: ”Te afunzi”... Mireasa sezon 7. Familia lui Bogdan, prima reacție după ce el și Irina s-au despărțit. Fata a recunoscut că e atrasă de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x