Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Invitatul le-a păcălit pe fete că e noul concurent. I-a spus lui Hatice că o place

Steve, invitatul de la petrecerea de sâmbătă, i-a păcălit pe fete și băieți că este noul concurent. Tinerele i-au arătat casa și au stat de vorbă în bucătărie.

hatice si steve la petrecea de sambata de la mireasa sezon 7 Galerie
Steve, invitatul de la petrecerea de sâmbătă, i-a păcălit pe fete și băieți că este noul concurent. Tinerele i-au arătat casa și au stat de vorbă în bucătărie. | Antena 1

Steve a afirmat, când toți concurenți erau pe ringul de dans, că este noul concurent de la Mireasa sezon 7. Artistul glumea, însă a dezvăluit asta abia la finalul momentului său.

Denisa și-a luat rolul de gazdă în serios, dar și celelalte fete au încercat să-l ajute cum au putut pe ”noul concurent”. Hatice s-a oferit să-i aducă un șervețel, iar Steve a urmat-o. El i-a spus că o place și a întrebat-o dacă are o relație și dacă este cu adevărat îndrăgostită de partenerul ei.

Fata a părut surprinsă și i-a spus că e îndrăgostită de Mihai. După aceea, s-au întors în bucătărie și au ieșit cu toții pe ringul de dans. Steve și Hatice au dansat împreună. Iată cum a reacționat Mihai.

Citește și: Mireasa sezon 6. Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns

Cum au reacționat băieții când au văzut imaginile

Daiana a scos un sunet de dezaprobare când Steve a anunțat că nu este noul concurent. Dani a observat imediat. De asemenea, Mihai a făcut tot felul de grimase când a urmărit gesturile iubitei lui.

”Hmmm”, a zis Dani când a fost întrebat cum i s-a părut interacțiunea Daianei cu Steve. ”Nu mai zic nimic. Am văzut toate imaginile. S-au simțit bine, sunt sigur, s-a văzut pe chipul ei. Dansul, zâmbetul, tot. Mi s-a părut același zâmbet pe care îl are cu mine”, a spus și Mihai.

”Nu am niciun interes față de altcineva”, a explicat Hatice. Mihai a spus că iubita lui a părut convingătoare când a afirmat că e îndrăgostită de el. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Gabriela, mesaj cu subînțeles pe Instagram: ”Refuză să simți durerea”... Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Vlad a răbufnit la adresa lui Alex. Ce acuzații i-a adus...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x