Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

Daiana, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a spus că îl place ”vizual” pe Mihai. Băiatul a mărturisit că nu simte același lucru.

daiana imbracata intr-un sacou verde Galerie
Daiana, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a spus că îl place ”vizual” pe Mihai. Băiatul a mărturisit că nu simte același lucru. | Antena 1

Daiana a intrat în casa Mireasa sezon 7 și a stârnit interesul băieților. Roberto a spus că seamănă cu fosta lui iubită și a privit-o timp îndelungat în timpul cinei din casa lor.

Ulterior, Daiana a dormit în același dormitor cu el și Alex de la Mireasa sezon 7. În timp ce fata adormise, el a stat și s-a uitat la ea.

În ediția din 8 februarie 2023, noua concurentă a afirmat că este atrasă fizic de Mihai. Băiatul, care încearcă să o cunoască pe Hatice, a declarat clar că nu o place pe Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Reacția lui Mihai după ce a aflat despre trecutul lui Hatice. A folosit cuvinte dure

Mihai nu vrea să o cunoască pe Daiana de la Mireasa sezon 7

”Din partea ei e vizual. Din partea mea, din păcate nu. Am zis și ieri, nu este genul meu de fată.”, a spus Mihai în ediția din 8 februarie 2023.

”Oarecum vorbeam cu doamna Loredana despre Mihai și era gen: cine, ce. Eram gen: ok. Da, am simțit.”, a spus și Hatice.

Daiana a punctat doar că-l place fizic și că nu a intrat special pentru Mihai.

Cine este Daiana de la Mireasa sezon 7

”Prietenii îmi spun Daiana. Am 25 de ani, sunt din Bistrița, sunt din zodia scorpion și sunt o fire foarte pozitivă, veselă, copilăroasă. Îmi place foarte mult să mă plimb, să fac exerciții, să iei la alergat. Îmi place să ies la plajă. Viața mea a fost destul de simplă”, a spus tânăra.

La vârsta de 5 ani a plecat cu familia în Spania. La 15 ani, a mers să termine liceul în Olanda și a început facultatea acolo. Imediat după ce a renunțat la studii, Daiana s-a angajat. A început ca ospătar și a fost inclusiv manager la un magazin. ”Intenția mea este să-mi găsesc ceva ce să-mi dea un viitor mai bun. Sunt ambițioasă și știu că pot să merg mai departe.”, a povestit noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Prima relația a avut-o la 16 ani și s-a terminat pentru că partenerul i-a fost infidel. Mai târziu, a cunoscut un bărbat din Bulgaria, dar nici această relație nu a mers.

Daiana își dorește alături un bărbat atent, care să nu fie gelos, posesiv. ”Nu este o problemă dacă a mai fost căsătorit, are copii. Atâta timp când îl iubesc și mă iubește, trecutul e în urmă”, a afirmat noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresi... Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x