Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal cu noi”

Hatice a fost foarte nemulțumită pentru că cererea în căsătorie originală a Daianei și a lui Dani în casa Mireasa s-a lăsat și cu un premiu.

Colaj cu Hatice și Daiana Galerie
Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu | Antena 1

Daiana și Dani s-au jucat și au făcut o cerere în căsătorie inversată. Daiana și-a cerut partenerul în căsătorie, cu un discurs savuros. După difuzarea imaginilor cererii originale Simona Gherghe le-a spus că vor primi un premiu și anume o noapte de dormit împreună.

„Mă ia capul rău. Nu-mi convine! Eu stau ca amețita 2 ore cu mâinile în sus și ei primesc noapte că am au fcăut nu știu ce pe aici. Și eu l-am pus pe al meu, făcea precum calul pe aici și nu ne-a maid at nimeni nicio noapte! Nu mi se pare correct! Ori se dă la toată lumea ori la niciunul! Alții se băcălăresc pe aici și primesc noapte. Noi nu facem ceva aici să facem material!”, i-a spus Hatice Simonei. Iubita lui Andrei i-a dat dreptate iubitei lui Mihai.

Daiana consideră că Hatice are ceva personal cu ea și cu Dani

În emisia live de Mireasa, de pe 9 iunie 2023 Simona Gherghe a amintit despre momentele în care Hatice a primit un beneficiu, care ar fi putut să-i supere pe ceilalți

„Chiar mama ta a venit și a stat mai multe nopți aici. Nu ai fost la fel de vocală ca atunci când ați primit o noapte pentru că mamale au greșit la jurizarea cu task-ul valizei”, i-a spus Simona Gherghe lui Hatice.

Ulterior, a fost difuzată o conversație între Daiana, Dani și doamna Loredana, unde au precizat că li se pare că hatice are ceva personal cu ei, având în vedere că ea i-a luat apărarea lu Roberto, atacându-i pe ei.

„Vă vede ca pe o amenințare”, a spus doamna Loredana.

Hatice și Mihai au avut parte de un date la piscină cu o oră filmată și restul fără camera și lavaliere.

„Orele petrecute fără lavalieră, fără camera au fost minunate”, a spus Hatice.

„Am stat de vorbă cam o oră. Secrete nu am avut. Nu a fost niciun secret”, au mai spous cei doi despre orele petreceute fără camere și lavaliere.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea... Aron de la Mireasa, în cele mai tandre ipostaze cu noua parteneră de viață. Cum s-au pozat cei doi oferindu-și un sărut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Vineri, 01.12.2023, 16:02
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Maria și Antonio, foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa, s-au stabilit în Anglia. Cei doi au ales Liverpool ca oraș în care să locuiască.

Vineri, 01.12.2023, 17:40
Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 1 decembrie 2023!

Vineri, 01.12.2023, 15:49
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Luiza și Marius. Simona Gherghe a anunțat ce au ales fanii emisiunii.

Vineri, 01.12.2023, 15:32
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Cuplurile din casa Mireasa s-au votat între ele în gala de pe 1 decembrie 2023. Conurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu din sezonul 8

Vineri, 01.12.2023, 15:13
Ultimele știri
x