Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Andreea le-a atras atenția concurenților cu povestea despre fostul iubit: „E foarte ciudată situația”

În ediția de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 18 ianuarie 2023, Andreea a fost în centrul atenției, după ce a vorbit despre fosta ei relație.

Andreea de la Mireasa a povestit despre fosta ei relație

Antena 1

Noi curiozități se manifestau în bucătăria fetelor sezonului 5 Mireasa. De această dată din partea Denisei cu privire la trecuta relație sentimentală a Andreei.

Andreea a povestit că fostul ei iubit a avut o apropiere „ciudată” cu un prieten.

„Fostului meu cred că i-au luat ochii în ultima perioadă banii. Prietenul lui e foarte bogat, are 36 de ani. Și este singur. Fostul meu stă foarte mult cu el. Oriunde se duce prietenul lui plătește. Se duceau la sală, prietenul lui plătește. Când ieșeam toți 3 prietenul lui plătea. Toată lumea mă întreba: sigur nu era ceva? Făceau glume și fostul meu îl pupa pe umăr. Fostul meu îi curăța adidașii și îi făcea mâncare”, le-a povesit Andreea fetelor.

Andreea de la Mireasa, sezon 7 a povestit cum a decurs fosta ei relație

În emsia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, de la Antena Stars s-a discutat despre povestea spusă de Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Andrei le-a emoționat până la lacrimi pe fete

„Dubios. Refuz să cred”, au zis fetele când au auzit povestea Andreei.

„E foarte ciudată situația”, a fost comentariul lui Mihai, spuns în emisia live, după vizionarea materialului cu povestea spusă de Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Mihai le-a cunoscut pe fete: „Nu ne-am intimidat”

„Despre acest subiect nu se putea discuta. Dacă eu aveam o problemă cu prietenul lui, îmi spunea să nu-l mai contrazic pe prietenul lui. Am stat fiindcă l-am iubit”, a spus Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Yana a anunțat despărțirea de Andrei: „Subiectul e încheiat”... Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Alex le-a cunoscut pe fete. Ce le-a atras atenția din povestea lui de viață...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x