Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

Ionuț de la Mireasa sezon 7 își dorește să revină pentru Andreea în competiția de la Antena 1. Ce postări a făcut în social media după ce a fost eliminat.

colaj de imagini cu andreea si ionut de la mireasa sezon 7 Galerie
Ionuț de la Mireasa sezon 7 își dorește să revină pentru Andreea în competiția de la Antena 1. Ce postări a făcut în social media după ce a fost eliminat. | Antena 1

În gala Mireasa din 3 martie 2023, Ionuț a fost eliminat. Tânărul a fost atât de afectat încât a părăsit platoul imediat ce Simona Gherghe a citit procentele cursei de eliminare.

Prezentatoarea nici nu a apucat să-i spună câteva cuvinte, însă acesta s-a alăturat iubitei sale câteva minute mai târziu, după ce concurenții au făcut nominalizări.

Ulterior, a părăsit casa Mireasa, însă a devenit activ în social media, acolo unde cere să se întoarcă pentru iubita lui.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial

Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

De când a fost eliminat, Ionuț a cerut încotinuu sprijin pentru a se întoarce alături de Andreea. Înainte să fie eliminat, el a afirmat că formează un cuplu.

”Dumnezeu ne ajută că vede iubirea noastră sinceră! Căminul meu! Fericirea mea!”, a scris Ionuț pe contul său de Instagram.

De asemenea, Ionuț a postat și o imagine cu el și Andreea pe contul său de Instagram, dar și o altă captură de la petrecerea de sâmbătă.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Ionuț de la Mireasa sezon 7

Ionuț are aproape 25 de ani și a venit cu mătușa Ana. ”Sunt o fire foarte zâmbăreață, îmi place să ajut oamenii, chiar dacă m-au dezamăgit.”, a spus băiatul.

El mai are trei surori și spune că a fost un copil năzdrăvan. ”Părinții sunt divorțați de un an și jumătate și pot să spun că au făcut o alegere bună”, a susținut el, care zice că a fost afectat de despărțire.

La 18 ani, a plecat la muncă în Spania și acum este șofer. ”Îmi doresc să cumpăr câteva dube, să fac o firmă a mea. Îmi doresc o familie, o femeie care să țină la mine așa cum sunt, să fie sinceră, deschisă, modestă. Nu m-ar deranja să aibă operații. Am avut o singură relație, restul au fost încercări. Relația s-a terminat acum 2 ani și ceva pentru că a intervenit gelozia. Veneam de la muncă, mereu cu ceartă, cu ceartă”, a povestit concurentul.

La intrarea în casa Mireasa sezon 7, Ionuț a spus că cel mai mare defect al său e că pune prea mult suflet.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cum a tratat-o Roberto pe Giulia, după ce a aflat că el este cel care i-a atras atenția. Ce spune despre Denisa

Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial... Mireasa sezon 6. Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x