Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce gest a făcut Bogdan în mediul online, la scurt timp după ce a părăsit competiția

Bogdan a părăsit casa Mireasa în gala de pe 10 martie 2023. La scurt timp de la plecarea din competiție, tânărul a făcut un gest în mediul online, care are legătură cu Irina.

Colaj cu Bogdan și Irina la Mireasa Galerie
Bogdan a șters fotografiile cu Irina de pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa | Antena 1

La scurt timp după ce a intrat în posesia telefonului, Bogdan a șters imaginile și videoclipurile cu Irina. După prima lui eliminare din casa Mireasa, Bogdan a publicat mai multe fotografii și capturi din timpul emisiunii, cu Irina, unde spunea că își dorea să revină pentru fată. După ce a intrat din nou în casă la chemarea Irinei și la votul publicului, băiatul a început o relație cu concurenta Mireasa, însă povestea lor nu a durat mult. La task-ul cătușelor Irina a recunoscut că a flirtat cu Alex și i-a cerut o pauză de la relație lui Bogdan pentru a înțelege ce simte, însă baiatul nu a fost de acord, spunând că nu este adeptul pauzelor în relații. Astfel, Irina și Bogdan s-au despărțit, iar în gala de pe 10 martie 2023, Bogdan a părăsit competiția, pentru că „mandatul” său în casă a fost numai în contextul unei relații cu Irina.

Ce a făcut Bogdan după ce a părăsit casa Mireasa

Bogdan a părăsit competiția Mireasa pentru a doua oară în gala de pe 10 martie 2023. Bogdan a renunțat la fotografiie cu Irina pe care le avea pe rețelele sociale. Astfel că, în prezent, pe profilul de Instagram al lui Bogdan sunt numai 3 fotografii în care apare doar el, iar cel în care era și Irina au fost șterse.

„Aleg să plec pentru binele meu”, a spus Bogdan înainte de a părăsi competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Irina, comportament confuz. Cum s-a comportat cu Bogdan când Alex era în cealaltă casă

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptă... Mireasa, sezon 7. Ce a publicat Denisa în online, la scurt timp de la eliminare: „Pe femeie întâi o doare în suflet”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x