Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce părere au părinții Daianei despre Dani. Cumnata tinerei a intrat în direct

În ediția de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 27 februarie 2023 Dani a aflat ce părere au părinții iubitei sale despre el. Cumnata Daianei a avut o intervenție telefonică.

Mireasa sezon 7. Ce părere au părinții Daianei despre Dani. Cumnata tinerei a intrat în direct Galerie
Cumnata Daianei a avut o intervenție telefonică la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Dani a fost vizibil emoționat în timpul emisiunii de la Antena Stars, când a aflat că urmează să primească vești din partea familiei Daianei. Dani și Daiana formează un cuplu în casa Mireasa, după ce la petrecere s-au sărutat.

Dani a fost îngrijorat în privința părerii familiei Dainei, ținând cont de modul în care a început povestea lor. Dani era într-o cunoaștere cu Denisa în momentul în care Daiana a intrat în competiția Mireasa, dar și-a dat seama că ceea ce a simțit pentru Daiana a fost dragoste la prima vedere.

Ce a spus cumnata Daianei despre relația fetei cu Dani, în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

Mirela, cumnata Daianei, i-a dat vești bune Denisei. Deși părinții Daianei nu au putut intra în direct, aceștia au transmis un mesaj pentru iubitul fiicei lor.

„Părinții Daianei o susțin o iubesc foarte mult. De Dani le place foarte mult, nu l-au judecat și sperăm să jucăm la nuntă. Un mesaj din partea tatălui Daianei pentru Dani: „Te așteptăm cu drag la o masă și o petrecere pe cinste când veți ieși de acolo”, a spus Mirela în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii,

„Bucurați-vă unul de altul. Concentrați-vă pe voi și doar atât”, a conchis aceasta.

„Altă viață”, a răsuflat ușurat Dani când a aflat că părinții Daianei nu au nimic împotriva lui.

„Eu știam că părinții mei o să mă susțină necondiționat dacă mă văd pe mine fericită. Dani era îngrijorat de opinia părinților mei, din cauza faptului că a fost indecis la început”, a spus Daiana.

Daiana a avut lacrimi în ochi când a ascultat-o pe cumnata sa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Denisa i-a sugerat lui Roberto să nu-și mai vorbească, dar băiatul nu a fost de acor... Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Dani și Andrei au avut o dispută, după ce au discutat despre Simona: „Vorbești aiure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x