Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce și-au spus Dima și Sabrina înainte ca băiatul să plece din competiție. Ce reacție a avut fata

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023. Sabrina și Dima au discutat câteva chestiuni organizatorice înainte ca băiatul să-și facă bagajele.

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Dima a plecat din casa Mireasa, în timp ce Sabrina a rămas | Antena 1

Imediat cum au aflat vestea eliminării din competiție, Dima și Sabrina au pus la punct câteva detalii. Imediat cum au ieșit din live, Dima și Sabrina s-au pupat: „Vezi că pleci acum. Și eu mă mut acum. Nu știu dacă ne mai vedem”, a spus fata.

„Păi cere cheile de la mașina ta! Să vorbim să îmi dea cheile!”

„Cheile de la mașină, să vorbești cu mama, te duci la mine. Mama nu-i aici dar are un vecin cheile, te duci, îți faci treaba fără niciun fel de problemă!”, i-a spus Sabrina logodnicului.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Sabrina și Simona, schimb de replici în live, după răsturnarea de situație din gală

Ce și-au spus Sabrina și Dima, după ce băiatul a aflat vestea eliminării din casa Mireasa

„M-ai omorât pe mine! Ce fac cu ea acum?”, a spus doamna Loredana, referindu-se la Sabrina.

„O să fie bine. Sunt convins că o să fie bine. Preferam primul scenariu. I-am zis ei la primul scenariu să nu ceară amuleta și să ieșim pe rând”, a spus Dima.

„Nu conștientizez încă, probabil. Nu pot să realizez”, le-a spus Sabrina celor care au înconjurat-o.

„Și pleci așa fără nicio penalizare, fără nimic?”, a întrebat Daiana.

„Păi de ce să mă penalizeze cineva?”, a răspuns Dima.

După ce băiatul și-a făcut bagajele, Sabrina l-a luat de mână: „Tu mă înțelegi!”, a spus Dima.

„Te înțeleg! Asta și-a dorit toată lumea! Să fim despărțiți!”, a spus Sabrina.

Cum a apărut Sabrina la Mireasa: Capriciile Iubirii, după ce Dima a plecat din competiție

Raluca, una dintre invitatele permanente de la Mireasa: Capriciile Iubirii i-a precizat Sabrinei că în locul său și-ar pune un smen de întrebare referitor la dorința băiatului de a se căsători sau nu cu ea. „I-am spus chiar în pauza publicitară că urmează astfel de comentarii. De dimineață ne-am trezit cu o stare proastă. Am mai avut starea asta. Nu pot să explic de ce. Nu m-am mai simțit confortbil. S-au adunat foarte multe lucruri. Am ajuns în punctul în care n-am mai putut. Eu l-am înțeles pentru că prin stările astea am trecut eu înainte de logodnă. Fiecare își exprimă sentimentele diferit și eu știu despre noi. Eu știu că el mă iubește. El m-a suportat când mi-a fost rău”.

Doamna Loredana a spus la emisiunea de la Antena Stars că în prezent este supărată pe Dima pentru ceea ce a făcut, în timp ce logodnica băiatului a precizat că ea nu este supărată și că îl înțelege.

Dima a părăsit casa Mireasa în seara de pe 23 mai 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Mireasa, sezon 5. Giovana a născut o fetiță. Sese a publicat prima imagine cu bebelușul... Mireasa, sezon 7. Ce a postat Dima pe rețelele sociale după ce a părăsit competiția. Unde a mers logodnicul Sabrinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x