Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce spune familia lui Bogdan despre comportamentul pentru care fetele l-au taxat și l-au propus spre eliminare

Bogdan de la Mireasa sezon 7 a fost nominalizat de șase fete pentru eliminare. Pentru a îl încuraja, familia i-a fost alături la Mireasa Capriciile Iubirii.

colaj de imagini cu bogdan si familia sa la mireasa capriciile iubirii Galerie
Bogdan de la Mireasa sezon 7 a fost nominalizat de șase fete pentru eliminare. Pentru a îl încuraja, familia i-a fost alături la Mireasa Capriciile Iubirii. | Antena 1

În ediția Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Bogdan i-a avut alături pe frații săi. Aceștia i-au criticat comportamentul și au spus că nu-l recunosc.

Ce spune familia lui Bogdan despre comportamentul pentru care fetele l-au taxat și l-au propus spre eliminare

”Eu consider că el și-a dat votul singur, prin comportament. Nu îl cert, nu dar nici nouă de acasă nu ne-a plăcut când am văzut cum a reacționat. Nu ne-au plăcut reacțiile lui prea vulcanice. Nu e așa”, a zis fratele lui Bogdan.

Sora a afirmat: ”Nu este așa acasă, este un pic mai tăcut, mai la locul lui. Își vede de treaba lui... adică noi nu am avut niciodată conflicte cu el acasă. Tind să cred că e și din cauză că e departe de noi, de familie, stresul, stă numai aici. El era învățat să fie mai libertin”.

Fratele lui Bogdan a fost și ușor ironic: ”Poate când am ajuns aici, că eu l-am adus, la o denivelare mai mare... poate că și-a sucit, a uitat unde a venit. Dă impresia că a cam greșit emisiunea. Asta e realitatea și nici nouă nu ne place cum dă de acasă. Prin comportamentul lui ne caracterizează și pe noi”.

Cine este Bogdan de la Mireasa sezon 7

Bogdan Ene de la Mireasa sezon 7 vine din Galați, are 24 de ani și se consideră foarte sociabil. Bogdan are 5 frați mai mari și o soră înfiată, mai mică. El a rămas singurul neînsurat.

Adolescența a debutat pentru Bogdan cu un incident nefericit. „În clasa a opta un consătean a dat cu bicicleta peste mine, piciorul meu a fost rupt de tot. Un an de zile am stat în pat și nu am mai putut continua la liceu. Am renunțat definitiv și m-am gândit ca după ce ies din această emisiune să mă înscriu la liceu”. La 17 ani m-am angajat ca picol. Am evoluat ca ospătar. Am fost și câteva luni junior bucătar, apoi am fost și șef de sală”, a povestit Bogdan.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Miruna a răspuns la întrebări incomode despre Cosmin și Luță: ”Te-ai văzut cu fostul?”... Mireasa sezon 7. Irina povestește că a fost la un pas să fie abuzată sexual când avea 14 ani. Cum s-a întâmplat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x