Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum a reacționat Daiana după ce Dani a ales-o pe Denisa. Ce a deranjat-o pe tânără: „A fost un impact”

Dani a avut parte de două cunoașteri simultane cu Denisa și Daiana și a ales în emisia live de Mireasa de pe 14 februarie 2023 să meargă mai departe cu Denisa. Ulterior, cei trei au fost invitați la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Colaj cu Daiana și Denisa Galerie
În emisia live de Mireasa de pe 14 februarie 2023 Dani a ales între Daiana și Denisa | Antena 1

Prezentă în platoul emisiunii de la Antena Stars, Daiana a precizat că nu este supărată din cauza alegerii făcute de Dani. Totuși, a existat un lucru care a deranjat-o pe fată și anume că a aflat decizia băiatului în timpul emisiunii și nu la întâlnirea pe care au avut-o cu puțin timp înainte.

Mai mult, Daiana a mărturisit că în timp ce era la date cu Dani a perceput că există șanse ca băiatul să se îndrepte spre ea.

„Nu am fost dezamăgită. Singurul lucru care m-a putut deranja un pic a fost faptul că el a zis că decizia a luat-o aseară (n.r. luni seară), și astăzi am avut un date (n.r. marți) și nu mi-a transmis lucrul ăla. Mi-a transmis că încă are interes să mă cunoască, că totul e ok, că încă nu e hotărât. Eu i-am zis la date că trebuie să ia o decizia pentru că nu o să avanseze nici cu mie, nici cu Denisa dacă o să stăm pe loc. Practic am aflat de la televizor că a luat o hotărâre. La date a fost mai tensionată situația, dar eu m-am simțit destul de bine și l-am întrebat și pe el și el a zis că la fel și aveam un sentiment că sunt șanse să se îndrepte spre mine. Așa am perceput eu”

Fata a precizat că este mulțumită de faptul că Dani a luat o decizie și nu a apucat să aibă sentimente față de el.

„Eu înțeleg perfect, nu e supărare, pentru că nu am ajuns să am sentimente. Ce m-a deranjat e că putea să-mi zică la finalul întâlnirii că a luat o decizie și era mult mai ok pentru mine pentru că a fost așa un impact pentru că la date am simțit că încă are interes față de mine”

Când a luat Dani decizia de a merge mai departe cu Denisa. Ce a declarat la Mireasa: Capriciile Iubirii

Întrebat când a luat decizia de a merge mai departe cu Denisa, Dani a răspuns:

„Decizia am luat-o într-o discuție cu Vlad și Dima. Dar n-am zis concret. Doar s-a subînțeles că aș merge mai departe cu Denisa. N-am spus clar. I-am spus și Daianei că al doilea date a fost mai încordat. Nu prea mai veneau cursiv întrebările. Cu Denisa am apucat să mă cunosc, am petrecut mai mult timp și s-a format un atașament”, a spus Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Dani a făcut o alegere între Daiana și Denisa. Ce a decis băiatul... Mireasa, sezon 3. Maria Roman a fost cerută în căsătorie de actualul partener. Cum arată inelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x