Antena Căutare

Mireasa sezon 7. De ce spune Simona că s-a comportat așa cu Andrei: ”Eu m-am aprins din alt motiv”

Simona de la Mireasa sezon 7 a explicat ce a determinat-o să încheie cunoașterea cu Andrei. Fata spune că a glumit până când băiatul i-a zis că e ”abătută de soartă”.

simona vorbeste si andrei de l mireasa sezon 7 tine capul plecat Galerie
Simona de la Mireasa sezon 7 a explicat ce a determinat-o să încheie cunoașterea cu Andrei. Fata spune că a glumit până când băiatul i-a zis că e ”abătută de soartă”. | Antena 1

Ușile s-au deschis la miezul nopții și Simona a mers în casa băieților. Aflați pe canapeaua din living, Simona a părut iritată de tot ce spunea Andrei. ”Nu mă ma atinge pe picioare. Nu mi-ai făcut tu nimic.”, a zis fata.

Ea i-a reproșat și că nu a câștigat niciun task: ”Nu ai fost în stare să mă scoți la date”. Seara a continuat în aceeași manieră, iar la final cei doi aveau să oprească cunoașterea.

Andrei: ”Te văd așa, abătută de soartă”. Replica a enervat-o tare pe Simona. ”Te rog să-ți pui fermoar la gură dacă nu te poți abține. Nu-ți mai permit altă dată nici să mă întrebi ce faci. Te rog să iei mână. Oricum, din seara asta... Deja ți-am permis prea multe. Mami când se uită la televizor nu vrea să vadă lângă mine un băiat așa. Nici eu nu-mi doresc. Nu te mai uita așa, nu mă impresionezi cu nimic. Eu zic două trei chestii, nu trebuie să mă cert. Eu o să dorm aici, Andrei doarme unde vrea”, a turuit ea.

Citește și: Mireasa sezon 7. Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa

Mai târziu, i-a zis că-i poate preda limba română dacă nu știe ce înseamnă cuvântul sinonim. ”Să zici mersi că mai vorbesc cu tine. Eu să dorm cu el? La revedere. Nu mă atinge. Nu ne-am împrietenit să ne permitem. Nu te da lovit că nu ține cu mine”, a mai adăugat concurenta.

De ce spune Simona că s-a comportat așa cu Andrei

Întrebată de ce a mers în casa băieților, Simona a spus: ”Am vrut să mă duc, să stau cu Andrei. Noi am avut o discuție înainte de... el încerca oarecum să-mi zică cum ar trebui să fiu. I-am spus că eu nu-mi doresc să fiu așa cum îți dorești tu, asta sunt eu. Am vrut să discut cu el lucrurile acestea.”

Concurenta susține că a înțeles greșit ce a spus Andrei. ”Eu m-am aprins din alt motiv. Când mi-a zis Andrei, atunci pe final când a spus foarte multe lucruri, am înțeles altceva. Nu am înțeles ”abătută”, ci ”bătută de soartă”. Chiar îmi cer scuze că s-a înțeles greșit.”, a explicat ea la Antena Stars.

Totuși, comportamentul ei nu s-a schimbat după ce Andrei a făcut remarca respectivă. Înainte de asta nu l-a lăsat să o atingă, i-a reproșat că nu câștigă task-uri. Simona susține că glumea: ”Ce s-a întâmplat în spate, eu nu le-am considerat serioase. Noi glumeam, râdeam”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Reacția mamei lui Andrei după ce Simona a oprit cunoașterea într-un mod dur

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa... Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Miruna după ce susținătorii au aflat cine e Luță. Tânăra a revenit pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x