Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Încălcare de regulament în casa băieților. Ce i-a avertizat Gabriela Cristea pe concurenți

Gabriela Cristea le-a atras atenția băieților în legătură cu discuțiile cofificate pe care le-au avut în casă. Moderatoarea Mireasa: Capriciile Iubirii le-a lansat acestora un avertisment, pentru încălcarea de regulament.

Colaj cu Gabriea Cristea și concurneții Mireasa Galerie
Regulament încălcat! Discuție codificată între concurenții Mireasa | Antena 1

Alex și Dani au discutat în casa băieților codificat, despre tatuajul de pe mâna lui Mihai, care reprezenta o funie pentru o marionetă. De asmenea, Alex a vorbit despre așa zisele „jocuri” ale celor 3 fete pe care el le-a numit codat „Fetițele Powerpuff”.

În cadrul emisiunii de la Antena Stars Gabriela Cristea le-a cerut băieților să deslușească conversația și i-a avertizat că pe viitor, în cazul unei noi încălcări de regulament de acest gen vor primi și o sancțiune.

Gabriela Cristea, avertisment pentru băieții care au încălcat regulamentul Mireasa

„Fetele s-au prins de discuțiile voastre codate pe care nu aveți voie să le purtați. Eu acum doar vă avertizez. Data viitoare veți primi și amendă sau o altfel de sancțiune”, a spus Gabriela Cristea.

„Eu m-am simțit ca o marionetă. Pentru că nu știam ce să fac”, a explicat Dani.

„Irina, Denisa și Hatice sunt Fetițele Powerpuff. Așa cred eu. irina a încercat ceva cu mine, dar nu i-a reușit. Denisa a încercat cu Dani la faza cu plânsul, iar Hatice din cearta cu Irina și împăcarea”, a spus Alex, spre nuemulțumirea fetelor vizate care i-au spus că are o părere greșită.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 5. Giovana a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată astăzi soția lui Sese... Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Dani, confesiuni surprinzătoare. Ce a realizat tânărul despe Daiana: „Asta da declar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x