Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Mama Andreei a intrat în direct, după ce s-a spus că și-ar fi influențat fiica în privința relației cu Ionuț

Mama Andreei și-a arătat în contiunuare susținerea față de relația dintre Andreea și Ionuț. Doamna Ionela a avut o intervenție telefonică la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Colaj cu Andreea și Ionuț la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Mama Andreei a intrat în direct la Mireasa - Capriciile Iubirii și a vorbit despre situația fiicei ei în relația cu Ionuț. | Antena 1

În emsia live de Mireasa de pe 15 februarie 2023 au fost difuzate imagini cu momentele tensionate dintre Andreea și Ionuț. Fata a spus că nu este îndrăgostită de iubitul ei, ci deocamdată este în stadiul de atracție.

Ionuț și Andreea au fost într-o cunoaștere, iar fata a dorit să pună punct. Ulterior, Andreea a primit o vizită la Mireasa: Capriciile Iubirii din partea părinților, unde aceștia și-au manifestat susținerea față de Ionuț. La scurt timp, Andreea și Ionuț s-au apropiat din nou și au anunțat că formează un cuplu.

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars de pe 15 februarie 2023, mama Andreei a intervenit telefonic, pentru a răspunde acuzațiilor din online că și-ar fi influnețat fiica. Doamna Ionela a declarat că ea doar a sfătuit-o pe Andreea, dar decizia e la ea.

Ce a spus mama Andreei în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Cel mai tare m-a deranjat că tot se bate moneda pe Andreea face ce-a zis mami. Andreea decide într-un final. Intenția noastră nu a fost aceasta de a arunca-o asupra lui Ionuț. Ne-am dat cu părerea. E părerea noastră că Ionuț este singurul din casă care se potrivește cu Andreea. E părerea noastră. Ce e greșit ca un părinte să-și sfătuiască copilul? Andreea este destul de mare chiar dacă i se aduce în vedere că are 20 de ani.

Doamna Ionela a mărturisit că în relația trecută Andreea nu a ascultat de sfaturile de la părinți și după ce relația s-a încheiat fat a promis că pe viitor va fi atentă la sfaturile lor.

„Noi știm de ce o îndrumăm. În prima relație nu a acceptat părerile noastre. Când s-a întâmplat de s-a despărțit de fostul mi-a spus că la relația viitoare va asculta de sfatul nostru”

Întrebată de Gabriela Cristea dacă are o relație mai rece cu soțul său, având în vedere că Andreea este mai distantă față de Ionuț, mama Andreei a răspuns: „Nu, din contră”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 7. Denisa, în lacrimi la auzul surorii sale. Ce i-a spus tânăra concurentei, după situația creată între e... Mireasa, sezonul 5. Yana, apariție de senzație în costum de baie. Ce imagine sexy a publicat, după despărțirea de Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x