Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Mihai, reacție furibundă după ce a fost numit „ipocrit”: „M-am săturat să văd fețele astea josnice”

După ce au văzut imaginile cu comentariile de la task-ul recent unde cuplurile au primit întrebări, Mihai și Htice s-au arătat deranjt. Imaginile cu reacțiile lor au fost difuzate în emisia de Mireasa: Capriciile Iubirii, de pe 9 mai 2023.

Colaj cu Mihai și Hatice Galerie
Mihai a fost deranjat de comentariile despe el și Hatice, de la cel mai recent task din casa Mireasa | Antena 1

Mihai s-a ridicat de pe canapea, deranjat de faptul că a fost numit „ipocrit”, când a răspuns „Nu”, întrebat dacă este de părere că prezența în top îi poate facilita câștigul în emisiunea Mireasa.

„Câte vrăjeli ieftine sunt aici. Eu vreau să plec, bebe, cu tine. M-am săturat să văd fețele astea josnice în față și nesimțirea asta în față. Știe ea că-s ipocrit! pe bune? Dacă nu contează cine câștigă! Sunt ipocrit că am zis așa ceva!”, a spus Mihai.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Cătălina, întrebată dacă se teme că o informație venită de afară i-ar putea strica imaginea

Mihai a fost deranjat de comentariile despe el și Hatice, de la cel mai recent task din casa Mireasa

„Cine l-a făcut pe iubitul meu ipocrit?”, a întrebat Hatice.

„Doamna Ana”, a răspuns băiautul.

„Foarte frumos! Felicitările mele!”, a reacționat fata.

Ulterior, Mihai și Hatice au vorbit despre comentariile spuse de Irina și de Maria.

„Nu mă interesează ce zic Maria sau Irina care știu să dea numai cu noroi în unul și în altul. O să vedeți că, de fapt, voi sunteți niște ipocrite! Noi n-am fost niciodată ipocriți”, a mai spus iubitul lui Hatice.

„Nu ne interesează. FIx 0. Eu de aici o să merg de mână cu tine, ele o să plece cu degetul în gură”, a spus iubita lui Mihai”

„Păi așa au venit, cu degetul în gură. Și așa o să plece pentru că nu au venit pentru așa ceva și nici nu s-au implicat”, a răspuns tânărul.

În emisia live doamna Ana și-a cerut scuze, precizând că nu s-a exprimat corect:

„Îmi cer scuze, eu sunt cu musca pe căciulă. Am vrut să spun că toți sunt ipocriți dacă spun că n-au nevoie de acei bani”, a spus doamna Ana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Cine intră la cursa de eliminare: „E un paradox”. Cuplurile considerate „false”... Mireasa, sezon 6. Gabriela, răsfățată cu flori de ziua ei. Ce imagine a postat fosta soție a lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x