Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa

Ionuț și-a prezentat scuzele față de Andreea și Denisa după ce, în noaptea task-ului, a insistat să doarmă cu Denisa și a ajuns în patul Andreei, pe care a și sărutat-o. Părinții fostei lui iubite a spus ce cred despre întreaga situație.

andreea si ionut de la mireasa sezon 7 Galerie
Ionuț și-a prezentat scuzele față de Andreea și Denisa după ce, în noaptea task-ului, a insistat să doarmă cu Denisa și a ajuns în patul Andreei, pe care a și sărutat-o. Părinții fostei lui iubite a spus ce cred despre întreaga situație. | Antena 1

Părinții Andreei au sfătuit-o pe tânără să nu se simtă prost pentru acuzațiile primite în emisia live Mireasa din 23 februarie 2023, făcând referire la spusele Denisei, care a afirmat că nu înțelege de ce ea acceptă aceste gesturi din partea lui Ionuț, dacă nu simte.

”Nu știu ce să zic de situație, dar eu voiam să vorbesc cu totul altceva cu ea. Andreea, ia uită-te la mama, uită-te în ochii mei. Este vorba despre astăzi în emisiune, mama, ai fost acuzată și și-au dat unele persoane cu părerea că nu ai făcut bine că ai acceptat să doarmă Ionuț cu tine, nu a fost bine că ai acceptat să te pupe, ia ascultă. Una și cu una fac două, ai făcut ce ai simțit.”, a afirmat doamna Ionela, mama Andreei.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 23 februarie 2023. Mama Irinei a mustrat-o pe doamna Loredana pentru cele spuse la adresa fiicei sale

Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa

”Exact”, a confirmat tânăra. Mama ei a continuat: ”Cui nu-i convine, să-și păstreze părerile pentru ei. Și tu să știi că ești susținută de noi, indiferent de situație. (...) Mă abțin (n.r. a zis când a fost întrebată dacă îi place situația).”

Și domnul Florian și-a spus părerea: ”Lui Ionuț nu am ce să-i spun, el își ia deciziile proprii. Fetei mele vreau să-i transmit că o iubim mult și o susținem. Nu trebuie să te consumi, Andreea, pentru părerile astea. Tu trebuie să-ți iei deciziile. Nu vreau să mă pronunț, dar nu am nimic de obiectat”.

Tatăl Andreei spune că are o părere bună despre Ionuț și, dacă Andreea va veni cu el acasă, el acceptă relația.

”Totul o să fie bine”, a zis Ionuț, întrebat fiind dacă are ceva să-i spună ceva domnului Florian.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andreea

După ce conversația telefonică s-a încheiat, Ionuț și-a prezentat scuzele: ”Îmi cer mii de scuze. Vreau să-i spun Denisei că m-a atras maturitatea ei, ce vrea de la viață. Aseară mi-am dat seama că Andreea este în inima mea. Asta am simțit aseară”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa Măștile Iubirii, 23 februarie 2023. Mama Irinei a mustrat-o pe doamna Loredana pentru cele spuse la adresa fiice... Mireasa sezon 7. De ce spune Simona că s-a comportat așa cu Andrei: ”Eu m-am aprins din alt motiv”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x