Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Simona a acuzat stări de rău. Ce a afectat-o în pauza de publicitate pe iubita lui Andrei

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii s-a discutat despre momentul în care Simona a acuzat stări de rău într-o pauză publicitară. Iubita lui Andrei a explicat ce anume a afectat-o.

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona s-a simțit rău în pauza publicitară de la Mireasa | Antena 1

În timpul unei pauze publicitare de la Mireasa, Simona a mers afară, iar Roberto, Zain, Vlad și doamna Elonora au observat că abia se mai putea ține pe picioare. Roberto a cerut prezența unui medic: „Tremură, îi e rău”.

„Mi-e rău, m-a luat cu călduri. Nu am echilibru”, i-a spus Simona doamnei Eleonora.

Când a aflat despre starea iubitei sale, Andrei a venit la ea în fugă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Hatice a avut nevoie de intervenția medicului, la scurt timp după ce a lansat un alt atac

Simona a acuzat stări de rău în pauza publicitară de la Mireasa

Simona i-a povestit lui Andrei că vestea primită de acasă, cum că fratele ei urmează să aibă o intervenție chirurgicală a afectat-o.

„Am simțit că mă sufoc. Mi s-au tăiat picioarele. Dar știi de la ce mai mult. La mine a fost oboseală psihică de trei zile. Nu a fost doar aseară lipsa e odihnă. Au fost câteva seri. Am simțit că ceva nu e în regulă acasă, apoi a venit task-ul, jigniri și toate cele. Simt că-mi explodează capul”

„Ești o femeie puternică. O să fie bine, o să vei”, i-a spus Andrei iubitei sale.

„Am avut tensiunea mare. M-am stresat. Oboseala. În ultima perioadă s-au acumulat mai multe. Am primit și o scrisoare de la ai mei. Mi-au spus că fratele meu urmează să aibă o interveție chirurgicală”, a explicat Simona în emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii. Tânăra a spus, de asemenea, că și-a revenit și că în prezent se simte bine.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Hatice a avut nevoie de intervenția medicului, la scurt timp după ce a lansat un alt at... Mireasa sezon 7. Impresii la rece după atacurile lansate de Hatice și Mihai la adresa lui Roberto. Ce au spus tinerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x